Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΓΙΑΝΝΗΣ 71

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Οκ σ ευχαριστώ πολύ! Μήπως μπορείς να μου πεις κάτι για τις κατασκευαστικές μου απορίες ως αναφορά τον τρόπο τοποθέτησης των κεραμιδιών κ αυτά που προανέφερα?
  2. Ίσως κάποιος που ασχολείται με την κατασκευή σκεπής πει την γνώμη του,εγώ δεν προσπαθώ να υπερκερασω τον μηχανικό μου απλά μπήκα για να πάρω μια γνώμη!Κ χωρίς να είμαι ειδήμων νομίζω κατασκευαστικά ο μάστορας έχει τον πρώτο λόγο κ όχι ο μηχανικός!Σ ευχαριστώ
  3. Αγαπητέ φίλε χωρίς καμία δόση ειρωνείας κ εφόσον είσαι και μηχανικός απ' ότι είδα νομίζω ότι εσύ με την εμπειρία σου μπορείς να με βοηθήσεις,οπότε μην αναλωνομαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις!Στην κατασκευαστική μου απορία από την εμπειρία σου μπορείς να μου πεις αν είναι καλύτερα το κεραμίδι να μπαίνει σε τεγιδες η όχι κ αν είναι τεχνικώς σωστό να μπαίνει πάνω στο πέτσωμα(εννοώ πάνω από την μόνωση κ την μεμβράνη)κ να σταθεροποιηθεί με αφρό πολυουρεθάνης όπως μου πρότεινε κάποιος μάστορας αντί για τσιμέντο!Σ ευχαριστώ!
  4. Εάν σας ενόχλησαν οι ερωτήσεις μου κύριε δεν είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε, απλά εξέφρασα κάποιες αποριες! Εάν δεν μπορούν να δωθουν κατασκευαστικές οδηγίες μια γνώμη είπα να πάρω κ ίσως όχι την δική σας! Κ ασφαλώς έχω ρωτήσει την μηχανικό μου!
  5. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλημέρα σε όλους,γράφω πρώτη φορά εδώ κ απλά θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με κεραμοσκεπή που θέλω να φτιάξω στην μονοκατοικία μου η οποία έχει συνολικό εμβαδόν 180m2 σύμφωνα με την άδεια.Θελω να ρωτήσω αν αυτά τα m2 είναι τα συνολικά όπως μου λέει η μηχανικός μου η με την κλίση αυξάνονται όπως είπε ένας μάστορας! Η κλίση είναι 28%.. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η σειρά των υλικών που τοποθετούνται τα κεραμίδια χωρίς τεγιδες..υπόψιν θα μπει το μεσογειακό της ΚΕΒΕ..αν από μόνα τους δημιουργούν συνθήκες αερισμού κ αν είναι σωστό να τοποθετούνται με αφρό πολυουρεθάνης για συγκόλληση από κάτω! Αυτά προς το παρόν γιατί μου δημιουργούνται συνεχώς απορίες!! 😊 Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.