Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

smartakis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Πολύ σωστά, αυτό έχω σκοπό να κάνω απλά ήθελα πρώτα να πάρω και μια γνώμη από ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία πάνω στο θέμα.
  2. Για να γινει η συνδεση γνωριζεις αν θα χρειαστουν αρκετες εργασιες στο σπιτι ;
  3. Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες !!!
  4. Ουσιαστικά θέλω όταν πέφτει το ρεύμα αυτόματα να μπορεί να τροφοδοτείται το παρακάτω σπίτι: Υπάρχει ένας κεντρικός πινάκας στον οποίο είναι συνδεδεμένα 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι και υπάρχει και ένας δεύτερο πινάκας που είναι συνδεδεμένη μια κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 laundry room και ένα playroom. Ενοείται όλα αυτά με τις συσκευές τους: ~ 150 λάμπες (όλες led), 4 tv, κλιματισμός τύπου vrv, προτζεκτορας, ενισχυτής, πλυντήριο, στεγνωτήριο, 2 εστίες, 2 φούρνοι, 2 ψυγεία, πλυντήριο πιάτων, Η/Υ, ηλεκτρικά πατζουρια και κουρτίνες σε όλο το σπίτι (πολύ βασικό αυτά να λειτουργούν), εξαρτήματα δομημένης καλωδίωσης όπως rack, patch panel, κεραίες, 2 router και κάποια αλλά περιφερειακά Αν το αποτέλεσμα με ικανοποιεί δεν έχω θέμα με το budget.
  5. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μία γεννήτρια για το σπίτι (πετρέλαιο ή βενζίνη) και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει. Σίγουρα θέλω να έχει χαμηλή κατανάλωση και κατά προτίμηση να συνδέεται στον πινάκα (τριφασικός) και να «σηκώνει» ότι είναι συνδεδεμένο πάνω. Αυτό μπορεί να γίνει με μια απλή γεννήτρια ή θα χρειαστώ σαν τα θηρία που έχω δει στην αττική οδό; ΥΓ θα ήθελα και πίνακα μεταγωγής για αυτόματη μετάβαση από το δίκτυο της ΔΕΗ στην γεννήτρια και αντίστροφα όπως και avr
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.