Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giwrgos d_

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Θεωρουμε πως κανει καταχρηση στους κοινοχρηστους χωρους γιατι εχει πραγματικα παρα πολλα πραγματα (σκουριασμενα σιδερα και ογκωδη αντικειμενα) τα οποια συσσωρευουν βρωμια και μοιαζει η αυλη με παρατημενη αποθηκη. Δυστυχως καμμια ορεξη δεν εχουμε για δικηγορους, ομως επειδη -αν και δεν εχουμε κακες σχεσεις- δεν υπαρχει διαθεση συζητησης εκ μερους του πανω σε αυτο το θεμα, αναζητω καποιον που να μας πει υπεθυνα που ξεκινουν και που σταματουν τα δικαιωματα του καθενα μας.
  2. καλησπέρα σε όλους! εχω εναν προβληματισμο και θα ηθελα τα φωτα σας. Μενουμε σε μια διοροφη μονοκατοικία στον 2ο οροφο (ισογειο και αλλοι δυο οροφοι). Απο κατω μενει ο αδελφος μου και στο ισογειο ενας ξαδελφος μας. Εχουμε μικρη μπροστινη και πισω αυλη και 2 εξωπορτες εισοδου στον κηπο. Τα τελευταια χρόνια ο αδελφος μου έχει γεμισει διαφορα σημεια της αυλής (και στην ταρατσα) με διαφορα αντικειμενα (παλια ανταλλακτικα, επιπλα κτλ) και αρνειται να τα παρει καθως θεωρει οτι εχει δικαιωμα στους κοινοχρηστους χωρους. Οι υπολοιποι ομως διαφωνουμε (οκ μπορει να εχει καποια πραγματα αλλα πιστευουμε πως κανει καταχρηση κι οχι χρηση). Που πρεπει να παω για να δουμε τι δικαιωμα εχει ο καθενας και να λυσουμε αυτην την ιστορια? Σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.