Μετάβαση στο περιεχόμενο

chrisanthea

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chrisanthea

  1. Καλημέρα γι' αυτό ρωτώ επειδή δεν γνωρίζω.
  2. Κι εγώ για κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Δεν με ενοχλεί να χρησιμοποιήσω γεννήτρια, ούτε καζάνι νερού, αν χρειαστεί ώστε να δηλωθεί καντίνα (αν γίνεται βέβαια αυτό). Το θεμα είναι ότι όντως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και ή είναι τυχερός και βγαίνει στην επιφάνεια, είτε βουλιάζει τελείως. Εννοώ ότι με όλα αυτά που γίνονται ο καθένας μας ψάχνει να βρεί λύση βιοπορισμού. Όμως δυστυχώς δήμος από δήμο διαφέρει και δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αρκετά διαβασμένοι οι υπάλληλοι και πρόθυμοι για να βοηθήσουν. Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα. Να κάνω κ εγώ την εξής ερώτηση: θέλω να στήσω έναν ξύλινο οικίσκο (από αυτούς που δεν ακουμπούν στο έδαφος κ ονομάζονται, νομίζω, τροχοβίλλες), σε οικόπεδο της μητέρας μου για να το κάνω χώρο εστίασης -τύπου καντίνα. Θα ήθελα να δανείζομαι ρεύμα από το σπίτι της μητέρας μου(δεν γνωρίζω αν είναι νόμιμο γι' αυτό ρωτώ) και όπως καταλάβατε είμαι εντελώς άσχετη με το αν θα πρέπει να βγει οικοδομική άδεια, κτλ. Από που πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω για να μη σας ζαλίζω κ εσάς?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.