Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαδεας Βασιλης

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Παπαδεας Βασιλης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Είμαι πολύ καινούριος στο θέμα "έκδοσης αδειών". Προσπαθώ να εκδώσω μια άδεια μικρής κλίμακας για μια περίφραξη που θα γίνει μπροστά από μια οικοδομή της οποίας τα όρια ( ρυμοτομικά - οικοδομικά ) δεν συμπίπτουν, ασχέτως που είναι μέσα στην πόλη. Μου ζητάει το σύστημα να ανεβάσω σχέδιο και φάκελο ασφάλειας και υγείας αλλά δεν έχω ιδέα πως πρέπει να το συντάξω ή τι να γράφει μέσα. Είδα κάποια υποδείγματα αλλά είναι για πολύ μεγαλύτερα έργα. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας επάνω στο θέμα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
  2. Πρέπει να σπάσει ο πάγος που λέμε.. Κάθε αρχή και δύσκολη. Φυσικά δεν υπάρχει διάθεση από συναδέλφους να δείξουν 2 πράγματα, έναν μπούσουλα πάνω κάτω δηλαδή να ξεκινήσεις. Ρωτώντας πας στην πόλη Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για τον χρόνο και την κατανόηση σας συνάδελφε.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά και την κατανόηση σας. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω οπότε κάθε αρχή και δύσκολη. Καλό υπόλοιπο.
  4. Όλη η πολυκατοικία είχε κάποιες αυθαιρεσίες στον ακάλυπτο, οπότε ο καθένας πήρε κάποιον μηχανικό για να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες αυτές. Μου είπαν ότι χρειάζεται ο αύξων αριθμός της αίτησης για να τον εισάγω στο σύστημα και έτσι να βρω τα χαρτιά αυτά. Δεν μπορώ να το βρω αυτό διότι δεν θυμάται τον μηχανικό. Η νομιμοποίηση έγινε το 2011 , η οικοδομή είναι του 2003.
  5. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα σε όλους, Αρχικά να πω ότι είμαι νέο μέλος εδώ και τώρα προσπαθώ να συντονιστώ με την ιστοσελίδα. Επίσης να τονίσω πως είμαι νέος Αρχιτέκτονας μηχανικός και πρώτη φορά ασχολούμαι με το θέμα έκδοσης αδειών κτλ. ( οπότε συγχωρήστε με ). Θέλω να βγάλω μια άδεια μικρής κλίμακας για μια περίφραξη σε πολυκατοικία ( τακτοποιημένη ) στην Θεσσαλονίκη. Η οικοδομή βρίσκεται εντός σχεδίου, και απλά θέλουμε να μπει μια περίφραξη ( πτυσσόμενη- βιδωτή στο τσιμέντο - χωρίς μπετά ). Η περίφραξη θα ειναι ύψους 1μ και θα έχει 3 πόρτες. Θα καλύπτει όλη την μπροστά πλευρά. ( Ρυμοτομική γραμμή και οικοδομική δεν συμπίπτουν όπως στις περισσότερες οικοδομές. Έχει κάποια μέτρα μπροστά ελεύθερα μέχρι τον δρόμο. Θέλουμε να μπει εκεί περίφραξη για να αποφύγουμε ανεπιθύμητους επισκέπτες κάθε είδους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Τι χαρτιά χρειάζονται για να κατατεθούν στην πλατφόρμα του ΤΕΕ? Επίσης είδα ότι θέλει υπεύθυνη δήλωση απο τον διαχειριστή ( στην προκειμένη η άδεια θα βγει στο όνομα του ) που να λέει ότι όλοι οι ιδιοκτήτες συμφωνούν με αυτή την περίφραξη. Ο ένας εξ αυτών, είναι 90 χρονών και δεν έχει ιδέα που είναι τα χαρτιά της τακτοποίησης των αυθαιρεσιών που νομιμοποίησε καθώς δεν θυμάται και τον μηχανικό που έκανε την δουλειά. Πως μπορώ να βρω αυτά τα χαρτιά χωρίς να ξέρω τα παραπάνω στοιχεία? Υπάρχει κάποιος τρόπος? ( Ξέρω ότι είναι μεγάλο το θέμα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την καθοδήγηση σας και την κατανόηση σας ) Με εκτίμηση, Παπαδέας Βασίλης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.