Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alex-Sark

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Alex-Sark's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ! Θέλω να ρωτήσω κάτι πληροφοριακά… είχε ένας συνάδελφος μια περίπτωση που είχε δυο αγροτεμάχια που συνορεύουν μεταξύ τους και το σύνολο τους ήταν 4560τμ. Τα αγροτεμάχια είναι σε περιοχή Γ2 (γεωργική γη) και επιτρέπετε η δόμηση 200τμ. Για πιο λόγο δεν έγινε συνένωση των αγροτεμαχίων , εφόσον και τα δυο αγροτεμάχια ήταν του ιδίου ιδιοκτήτη??? Και περί του δρόμου… Υπάρχει δρόμος αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αποδεικτικά ότι είναι από το 1923!! Ούτε ο Δήμος ούτε η κοινότητα ούτε χάρτες ΓΥΣ ούτε τα διπλανά συμβόλαια με βοήθησαν. Πως θα αποδείξω ότι ο δρόμος είναι από το 1923 και τι πρέπει να προσέξω??? Παρατήρηση : Δεν κάνουμε διαδοχικές δημοσιεύσεις για το ίδιο θέμα. Για να τροποποιήσουμε/συμπληρώσουμε το μήνυμά μας χρησιμοποιούμε την επεξεργασία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες συμμετοχής Για την συγχώνευση avgoust
  2. Αγαπητέ ΘΕΟΧΑΡΗ ! Πρόκειται να αγοράσει ο πελάτης μου από τον πωλητή ένα αγροτεμάχιο το όποιο αποτελείται από δυο κομμάτια Α και Β, το Α είναι περίπου 2500τμ με πρόσβαση από χωματόδρομο και εφάπτεται πάνω σε αυτόν επί 35 μετρά και το γειτονικό Β είναι κ αυτό περίπου στα 2500τμ το όποιο εφάπτεται στον ίδιο δρόμο για 30 μετρά περίπου(σύνολο 5000τμ περίπου με ‘’ΦΑΤΣΑ’’ 65 μετρά). Κτηματολόγιο δεν υπάρχει στην περιοχή . Ο πωλητής ,εικονικά , θα αγοράσει το Β οικόπεδο από τον συγγενή του (ο όποιος έχει τίτλους για το Β αγροτεμάχιο ) και θα τα πούληση πλέων ένα ενιαίο! Προκύπτει ένα Γ αγροτεμάχιο 5000 τ. μέτρων. (ΕΝΑ τοπογραφικό!!!) Το Β έχει τίτλους ενώ το Α έχει ένα χάρτη από την αστυνομία με υπόγραφες από 2 μάρτυρες . Θέλω να ρωτήσω !!! είναι νόμιμο να αγοράσει ο πελάτης μου το Γ αγροτεμάχιο το οποίο προκύπτει από ‘’συνένωση ‘’ ??? Τι να προσέξω? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
  3. Γίνεται να δηλώσω την πισινά σαν δεξαμενή για πυρόσβεση σε περίπτωση πυρκαγιάς ?? το οικόπεδο βρίσκετε κοντά σε δασός! Θέλω να γλιτώσω των πελάτη από τεκμήριο. Η υπάρχει άλλος τρόπος? Και τι ακριβώς ισχύει για πισινές <50τμ????
  4. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει αν γίνεται να κάνω συνένωση σε 2 αγροτεμάχια μη άρτια κ μη οικοδομήσιμα τον 2500τμ το καθένα σε έκτος σχεδίου περιοχή .. να τα συνενώσω και να βγάλω 1 άρτιο και οικοδομήσιμο?? συνορεύουν μεταξύ τους.(είναι διπλανά και συνορεύουν για 70 μετρά.) Βασικά είναι 2 αγροτεμάχια τα οποία τα έχουν 2 ιδιοκτήτες . το ένα αγροτεμάχιο έχει τίτλος και το διπλανό του όχι. Και τώρα θα το πουλήσει εικονικά ο ένας στον άλλων έτσι ώστε ο τελευταίως να πούληση πλέων ένα ενιαίο 5000τμ στων τρίτο… Είναι νόμιμο? Γίνονται έτσι τα πράγματα? Γίνεται άρτιο κ οικοδομήσιμο?? Υ.Γ. Πλέων θα πουληθεί και θα αναφέρεται χρησικτησία. ευχαριστώ!
  5. Γεια σας συνάδελφοι! Μια ερώτηση… με ερωτάει ο πελάτης «αν το αγροτεμάχιο του σε έκτος σχεδίου περιοχή που είναι 4800τμ, πάρει Οικοδομησιμότητα από την πολεοδομία , μπορεί μετά να γίνει κάτι και να εμποδίσει να βγει η άδεια οικοδομής ή είναι η εγγύηση η Οικοδομησιμότητα ότι δεν είναι προβληματικό το αγροτεμάχιο ?????»:confused: Παρακαλώ βοηθήστε !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.