Μετάβαση στο περιεχόμενο

mar_tsi

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Κάρυστος Ευβοίας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

mar_tsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για 8η φορά. Συγχαρητήρια για τη δουλειά.
  2. Συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε!
  3. Καλημέρα. Έχω κάνει πληρωμές με πολύ περασμένη ημερομηνία και το σύστημα τις δέχτηκε κανονικά. Βέβαια δεν λέω ότι είναι το σωστό, αλλά σε μένα δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Μάλιστα δεν είχαν περαστεί ούτε προσαυξήσεις...
  4. Έχω μεταφέρει δήλωση σε αρχική υποβολή πριν δοθεί η τελευταία παράταση του 4178 χωρίς πρόβλημα. Λογικά γίνεται.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα ήθελα μια επιβεβαίωση μετά από πολλή ανάγνωση στο θέμα με την Τ.Ζ. Στην Εύβοια, εντός οικισμού χωρίς Τ.Ζ., πάω στην Τοπική Κοινότητα όπου κ εκεί δεν υπάρχει Τ.Ζ. και μετά στην Περιφέρεια. Δηλαδή δεν ασχολούμαστε με την Δημοτική Ενότητα, σωστά? Αυτό μου δημιουργεί ένα κέρδος για τον πελάτη αλλά υπάρχει διαφωνία με άλλους συναδέλφους και ερωτώ τους πιο έμπειρους στο θέμα. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Άρθρο 7 ν. 4051/12 ΦΕΚ 40 Α/2012 Από τη σελίδα του ΥΠΕΚΑ. Πατάταση ως 30/6 για δηλώσεις ως 28/2. Παράταση ως 30/9 για τις υπόλοιπες. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
  7. Από ΥΠΕΚΑ μου είπαν ότι όλοι κάνουν από μια υπεύθυνη δήλωση ότι συναινούν ο τάδε ιδιοκτήτης να τακτοποιήσει το αυθαίρετο που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο. Μετά μόνο ο παράνομος κάνει αίτηση υποβολής στο Νόμο.
  8. Για το κλειστό δωμάτιο εγώ θα το έβαζα σαν κύριο χώρο (δεν είναι αποθήκη, σωστά?), δες τι γίνεται όμως με υπέρβαση δόμησης και κάλυψης. Για το κοτέτσι δεν ξέρω ακόμα, έχω κ εγώ περίπτωση με μίνι μαντρί (!!!) που κολλάει στο όριο, άμα βγάλω άκρη θα ενημερώσω... Πάντως πριν βγει ο 4014 από την πολεοδομία μου είπαν ότι χρειάζεται εξαίρεση από κατεδάφιση από την Περιφέρεια κ όχι από την πολεοδομία. Πιάσ' τ' αυγο κ κούρευτο....
  9. Ναι, ο υπάλληλος, έπρεπε να είχα ρωτήσει από περιέργεια να δω τι θα απαντούσε... Χίλιες φορές να βγάλει άδεια ο συνάδελφος, πολύ πιο καθάρή λύση.
  10. Σε δική μου περίπτωση συνένωσης 2 διαμερισμάτων σε μεζονέτα ο υπάλληλος της πολεοδομίας μου είπε να το βάλω με το Ν.4014 αλλά επειδή ο ιδιοκτήτης δεν το βλέπω να το κάνει, δεν ρώτησα τη διαδικασία υπαγωγής... Συγγνώμη που δεν έχω πιο σαφή απάντηση.
  11. Καλημέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που τολμώ να στείλω μια γνώμη για κάποιο θέμα. Επειδή είμαι νέα μηχανικός δεν έχω πολλή τριβή με θέματα ΓΟΚ, συγχωρήστε τυχόν λάθη. Επί του θέματος, ετοιμάζω φάκελο για κατοικία επί pilotis μέσω της οποίας αφήνω πρόσβαση για παλαιό οίκημα στο πίσω μέρος. Μόνο που η νέα οικοδομή ανήκει σε κάθετη ιδιοκτησία Α ενώ η πίσω στην κάθετη Β. Δεν έχει περάσει έλεγχο ακόμα ο φάκελος αλλά σε πρώτη ερώτηση στην πολεοδομία είναι οκ. Αν θέλετε ευχαρίστως να σας ενημερώσω για την εξέλιξη γιατί για το ύψος δεν μου είπαν τίποτα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.