Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ZΗΣΗΣ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jbosdas , ο gamvo Μ έδωσε την απάντηση που έψαχνα κ αν είχα λάβει κατινπαρομοιο από την αρχή θα είχε τελειώσει. Λοιπόν για να μην το τραβάμε τπτ από τα παραπάνω. Εγώ το δέχτηκα όταν τον ρώτησα κ ήξερα ότι σίγουρα ξέρει τι κάνει. Όμως όπως είπα χτίζει κ φίλος Μ κ είδα τις κολώνες στο άκρο της πλάκας (δλδ θα εξεχει η θερμοπροσοψη στον αέρα. Ενώ εμένα όχι) κ αναρωτηθηκα. Όταν ρώτησα γτ Μ είπε πως ο δικός του του είπε δεν μετράει στο εμβαδόν η τουλάχιστον έτσι καταλάβαμε εμείς οι άμαθοι. Εγώ το ξαναπα στον δικό μ κ Μ είπε μετριέται. Έτσι επειδή όντως ντράπηκα να τον αμφισβητισω γτ ποιος είμαι εγώ , αφού το λέω ότι δεν ξέρω μπήκα σε ένα φόρουμ για μια καλή εξήγηση ώστε να δω το σκεπτικό. Τον νόμο τον διάβασα κ γω. Η ερώτηση αν δεις ήταν σαφής αλλά μόνο η απάντηση του gamvro ήταν ουσιώδης κ τον ευχαριστώ πολύ. Το κάναμε Γολγοθά το θέμα. Αν σε κάλυψα όλα καλώς. Αν σε προβλημάτισα τι να σου πω. Τα φόρουμ είναι για επίλυση αποριών από σχετικούς σε άσχετους .
  2. Όσο κ αν γράφω , απάντηση σαφή δεν παίρνω δυστυχώς. Ρωταω κύριοι. 10 *12 η πλακα. 120m2 σπίτι συμφωνήσαμε. Αν πάει 10.12 *12.12 με την εξωτερική θερμοπροσοψη πόσο κ από ποιον θα δηλωθεί στην εφορία ας πούμε για το ενφια. Θα είναι 120m2 η παραπάνω? Στην μια οικοδομή προβλέφθηκε στην άλλη όχι με αποτέλεσμα το ένα σπίτι να είναι 20εκ μεγαλύτερο μέσα από το άλλο. Μπορεί κάποιος απλά να εξηγήσει το σκεπτικό η τον νόμο? Αυτό μόνο
  3. Ppanag όσο πιο απλά μπορούσα το είπα. Εχει κάνει πααςρα πολλές δουλειές κ είναι όλες σουπερ. Λέω ότι έχει υπολογιστεί πλάτος τοίχου 30εκ (τα 20 με τουβλινα η lavawall) το ίδιο κάνει κ ο φίλος Μ. Όσο κ αν είναι η κολώνα ,τα 10 εκ από την άκρη της ως το τέλος της πλάκας υπολογιστικαν ώστε να μπει 7 εκ θερμοπροσοψη+ κόλλα. Λέω ότι στα 9.5μ φάτσα το ένα σπίτι έχει 0.30 δεξιά 8.90 μέσα κ 0.30 αριστερά. Ενώ το άλλο έχει 20 -9.10- 20 στο μέρος της τοιχοποιίας. Μπορεί κάποιος να απαντήσει αν προσμετράται τελικά στο εμβαδόν η εξ. Θερμοπροσοψη κ αιτιολόγηση παρακαλώ Η ερώτηση είναι αυτή. Αν 10*12μ = 120 m2 νέα οικία. Με την θερμοπροσοψη άνω των 6 εκ. Μπορεί να είναι στο τέλος 10.12*12.12μ ??? Η ο ελεγκτής δόμησης θα βγάλει αντί για 120m2 . 122.65??
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα. Είμαι ιδιώτης κ ξεκινάω μια νέα κατοικία 120m2. Έχω την εξής απορία. ενώ η φάτσα θα είναι 9.5m ο μηχανικός Μ, Μ είπε πως οι κολώνες θα είναι από το 0.10 μέχρι το 9.40 με πρόβλεψη την εξωτερική θερμοπροσοψη που θα είναι άνω των 6 εκ σίγουρα. Είναι ένας από τους καλύτερους στην πόλη με όνομα κ πολλές καλές δουλειές. Η άδεια είναι 4ος του 21. Το θέμα είναι πως φίλος Μ ξεκίνησε κ αυτός οικία πριν 20 μέρες κ ο μηχανικος του που είναι εξίσου γνωστός κ καλός του έβγαλε τις κολώνες ως την άκρη της πλάκας κ του είπε δεν προσμετράται η ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ άνω των 6εκ. Δλδ αν αυτός είχε 9.5 μέτρα αργότερα θα είναι 9.7 . Ο ελεγκτής δόμησης θα το αφαιρέσει? Μπορεί κάποιος να Μ πει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Χάνω 20 εκ σπίτι σε κάθε μεριά? Κ αν ναι παρακαλώ αιτιολόγηση. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.