Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

emmanouil21

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by emmanouil21

  1. Καλησπέρα Σε σχέση με τα σχέδια που έχω ανεβάσει πχ του 1ου ορόφου ,θα αφαιρεθεί ως πλατυσκαλο η διάσταση 3,90 × 1,15 ? Και η απόληξη του κεντρικού κλιμακοστασίου που δίνει πρόσβαση στο δώμα και τη σοφίτα μετράει στη δόμηση?
  2. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω σχετικά με το αν αφαιρείται το πλατυσκαλο μπροστά από την σκάλα και το ασανσέρ. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά
  3. Ναι καλά καταλάβατε το κλιμακοστάσιο και ο ανελκυστήρας από την στάθμη του πρώτου ορόφου και άνω είναι εσωτερικό
  4. Αρχικά να σας ενημερώσω ότι η οικοδομική αυτή άδεια αφορά σε μια μεζονέτα με υπόγειο, πιλοτή, πρώτο όροφο, δεύτερο όροφο και σοφίτα . 1)Γνωρίζω ότι στην πυλωτή και στο υπόγειο τα τετραγωνικά του κλιμακοστασίου δε μετράνε στη δόμηση. Βάση της παραπάνω νομοθεσίας (παραγράφους 6.ε & 6.ιε. του άρθρου 11 του νόμου 4067/2012) μου δίνεται το δικαίωμα να αφαιρέσω 25 τετραγωνικά μέτρα για το κλιμακοστάσιο στον πρώτο και στον δεύτερο όπου χρειάζομαι διευκρίνιση σχετικά με το πλατύσκαλο το οποίο μπορώ να προσμετρήσω σε αυτά τα 25 επιτρεπόμενα τετραγωνικά. Μπορώ να αφαιρέσω από τη δόμηση το πλατύσκαλο του ανελκυστήρα? (επισυνάπτω σχετική φωτογραφία της κάτοψης εικόνα 1OS_OROFOS, 2OS_OROFOS) 2)Η απόληξη του κεντρικού κλιμακοστασίου δίνει πρόσβαση στη σοφίτα και στο δώμα, καταλαβαίνω ότι δεν μετράει στη δόμηση... έχω καταλάβει σωστά? (Επισυνάπτω φωτογραφία της κάτοψης εικόνα DOMA_SOFITA) 3)Τέλος όσον αφορά την παράγραφο 6.κζ. του άρθρου 11 του νόμου 4067/2012 η διάσταση στην διάσταση 1,60*1,90 περιλαμβάνονται και τα τοιχία του ανελκυστήρα ή αφορά την καθαρή διάσταση του φρεατίου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.