Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ναντια Λουκουτου

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    40
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ναντια Λουκουτου

  1. Είναι στις αρμοδιότητες του ΣΥΠΟΘΑ να διενεργεί αυτοψία παρά το γεγονός ότι έχει ήδη γίνει από την ΥΔΟΜ ή απλά πρέπει να εξετάζει τα προσκομισθέντα στοιχεία κ να αποφασίζει;
  2. Απ οσο έχω ψάξει, πουθενά δεν αναγράφεται ότι μπορούν να κάνουν αυτοψία....απλά να ελέγχουν τα προσκομισθέντα στοιχεια...έχει ήδη γίνει αυτοψία από την ΥΔΟΜ , ζήτησαν δεύτερη, η ΥΔΟΜ αρνήθηκε, εβγαλε δευτερη φορά απορριπτική απόφαση της αίτησης υπαγωγής των υπ εμού καταγγελλόμενων κ το ΣΥΠΟΘΑ αποφάσισε να κάνεις ιδίοις όμμασιν αυτοψία την οποία κ κατήγγειλα ως παράνομη μέσω δικηγόρου....
  3. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΠΟΘΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΟΜ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ Κ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ; Η χρήση κεφαλαίων δεν επιτρέπεται στο κείμενο τίτλων και δημοσιεύσεων. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  4. Τελικά, για παρανομη καταληψη κοινοχρήστου (ολοκληρωτικα) τί ισχυει;;; ή να ειναι απο την αρχη ή να υπαρχει σε ολους τους οροφους;;; Ενα απ τα δυο ή κ τα δυο μαζι;; Ισχυει το ιδιο για μεγαλη αυθαιρεσια ή για μικρες;; Συναινεση όχι;;;
  5. Σημερα συνεδρίασε το ΣΥΠΟΘΑ για το θεμα των 2 αυθαιρετων και επι κονοχρήστου χωρου για το οποίο σας ανέφερα σε προηγούμενα emails κ οι αντίδικοι ζήτησαν και πήραν αναβολή με το αιτιολογικό ότι θα προσκομισουν έγγραφο για την τοποθέτηση λέβητα φυσικού αερίου το 2004 οπότε έτσι θα αποδειχτεί ότι υπήρχε ο τοίχος-προέκταση άρα τα αυθαίρετα υπάρχουν από το κτίσιμο της πολυκατοικίας...Ισχύει κάτι τέτοιο;;;Πιστοποιεί ο λέβητας την τελική μορφή ενός κτίσματος;;Η ΕΔΑ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, ειπε ότι αυτό είναι αναληθές.!!!!
  6. Θα το βρω κ θα το ανεβάσω...απ ότι θυμάμαι λέει λόγω έλλειψης δικαιολογητικών...σε λίγο το ανεβάζω...
  7. Δεν εχει δικαιολογητικά, ούτε κ χρήματα για δικαστήρια..το πολύ να το πάει ΣΥΠΟΘΑ...Εγω εχω 12 επίσημα έγγραφα (οικοδ αδεια, ΣΟΙ, Συμβόλαια αγοράς του, δήλωσή το στο κτηματολόγιο κλπ κλπ και την υποστήριξη των άλλων ιδιοκτητών.. Ενώ θα του κάνω δικαστήριο για αποζημίωση
  8. Καλησπέρα σας!! Επειδή κέρδισα την υπόθεση στην Πολεοδομία για το αυθαίρετο στον κοινόχρηστο χώρο του δ ορόφου της πολυκατοικίας, πληροφορήθηκα ότι ο ιδιοκτήτηςτου θα κάνει αυτοκατεδάφιση...Σε τέτοια περίπτωση, ποιος πληρώνει για τυχόν ζημίες στις καμινάδες κ τις σωληνώσεις??Ευχαριστώ!!
  9. προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω...διότι θεωρούσα πως αφού στις μελέτες είναι 1 αποθήκη 11 τμ κ απ αυτή προέκυψαν 2 αποθήκες 6+6 τμ χωρίς κάποιο τροποποιητικό έγγραφο κ μετέπειτα 2 διαμερισματα 30 κ 50 τ.μ., που κατέλαβαν όλο τον κοινόχρηστο χώρο, μπορώ με κάποιο τρόπο να ακυρώσω ως προς αυτό το σημείο την οικ. άδεια....ίσως πρέπει να κινηθώ διαφορετικά κ όχι να " προσβάλλω τη νομιμότητά της"...ίσως είναι λάθος ο όρος....
  10. Προφανώς, εγω δεν εξήγησα σωστά, καθότι θεωρητική επιστήμων που δεν κατέχω τα των Μηχανικών: μια αποθήκη διαφαίνεται στις ηλεκτρολογικές μελέτες, η οικοδομική άδεια αναφέρει 4 διαμερίσματα και αργότερα προστέθηκαν ιδιοχείρως στη 2η σελίδα απ το πουθενά οι δύο αποθήκες χωρίς να προυπάρχει στην οικ. άδεια η μία με τους δύο χώρους που σας προανέφερα!! Έτσι δόθηκε με τη σφραγίδα ηλεκτροδότησης στο ΔΕΔΔΗΕ κ πήραν ρεύμα!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚ. ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ! Σας ευχαριστώ τα μέγιστα που ασχολείστε με το θέμα μου!!!!
  11. Ακολούθησα τις συμβουλές σας ( κάποιων από σας) έκανα καταγγελια, οι ιδιοκτητες ειχαν κανει αιτηση για τακτοποίηση, ηρθε η πολεοδομία, κατέγραψε αυθαιρεσίες και επι κοινοχρήστου, έκανα ένσταση για τις δηλωσεις υπαγωγής, δικαιώθηκα, εκδόθηκε απόφαση ανάκλησης των δηλώσεών τους κ συνεχίζουμε...
  12. Είναι αυτή η περίπτωση αλλά τώρα ρωτάω άλλο πράγμα...σε ποια υπηρεσία μπορώ να προσβάλλω τη νομιμότητα της άδειας...το θεμα με τα αυθαίρετα διευθυτήθηκε...Ευχαριστώ πολύ!!!
  13. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά!! Διαπίστωσα ότι στην εκδοθείσα οικοδ. άδεια της πολυκατοικίας μας υπάρχει ιδιόχειρη προσθήκη στη 2η σελίδα που μετατρέπει 1 αποθήκη με 2 χώρους του δ ορόφου σε 2 αποθήκες με 1 χώρο κ ημιυπαίθριους, που τελικά κατέληξαν να γίνουν αυθαίρετα διαμερίσματα 80 τμ επί κοινοχρήστου.Δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό γι αυτήν την τροποποίηση ( από 1 σε 2 αποθήκες) πράγμα το οποίο βεβαίωσε και η Δ/νση Πολεοδομίας. Πώς προσβάλλω τη νομιμότητα της άδειας? Με έγγραφο στην πολεοδομία, στο ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ ή κάπου αλλού? Ευχαριστώ!!
  14. Καλησπέρα!! Μετά από καταγγελία μου για αυθαίρετα επί κοινοχρήστου χώρου (δώμα) πολυκατοικίας, αυτοψία πολεοδομίας κ αιτηση για τακτοποίηση από τον ιδιοκτήτη, υπέβαλα ένσταση επί της τακτοποίησης κ πληροφορήθηκα ότι ο ενδιαφερόμενος πιέζει ιδιοκτήτες άλλων διαμερισμάτων να του υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι έτσι ήταν από την αρχή τα αυθαίρετα...πράγμα που δε συνέβη (εγω κατοίκησα πρώτη σ αυτή, όταν ήταν τα υπόλοιπα μόνο σκελετός κ τα συγκεκριμένα αποθήκες).Αν υπογράψει κάποιος ότι ήταν έτσι απ την αρχή, τακτοποιούνται κ ας είναι επί κοινοχρήστου??????
  15. Πραγματικά σας είμαι ευγνώμων και σας εμπιστεύομαι απόλυτα σε ό,τι λέτε!!!!!Ακολούθησα προηγούμενες συμβουλές σας κ έτσι βρήκαμε το θάρρος κ κάναμε καταγγελία!!!Θα το φτάσω στο τέρμα!!!!Χίλια ευχαριστώ!!!
  16. Η ερευνα με δικηγόρο κ μηχανικό δεν αποκάλυψε κάτι τέτοιο...πού φαίνεται αυτό?ευχαριστώ θερμά για το χρόνο σας!
  17. τίποτα απ τα δύο..εκανα την καταγγελία, καταγράφηκαν ως αυθαίρετα κ εκαναν αίτηση υπαγωγής στον 4495....Κάνω ένσταση? Έβαλα δικηγόρο...Χίλια ευχαριστώ!!!!
  18. Ειναι δυνατον αυθαίρετα διαμερισματα στο δ όροφο πολυκατοικίας επι κοινοχρήστου (δώμα), να υπαχθούν στον 4495/17????
  19. Καλησπέρα!!!!Ρώτησα στην Πολεοδομία αν ρευματοδοτειται αποθήκη ανεξάρτητη, με χιλιοστά,σε όροφο και μου απάντησαν καταφατικά σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π. Δ. 8/ 13-7-1993. Όντως είναι έτσι???Πρέπει να έχει συγκεκριμένη χρήση η αποθήκη ή όχι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.