Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

teo_sur

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by teo_sur

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα, σε γεωττεμάχιο με μοναδικό κτίσμα μια αποθήκη προ του ετους 1975 , έγινε απο άλλο συνάδελφο λανθασμένη δηλωση οριστικής υπαγωγής στον 4495/17.Τα τετραγωνικά που δηλωθήκανε είναι τα σωστά, όμως επιλέχθηκε κατηγορία 1 που είναι για επικρατούσα χρήση κατοικίας και οχι κατηγορία 2 που θα ήταν το σωστό με λίγο μεγαλύτερο πρόστιμο.Ο ιδιος συνάδελφος έδωσε και βεβαίωση όπου έγινε μετα έγινε και μεταβίβαση του ακινήτου.Για να είναι καλυμένος ο τωρινός ιδιοκτήτης και πελάτης μου και μη δημιουργώντας σοβαρό προβλημα στο συνάδελφο ποια νομίζεται οτι είναι η σωστή διαδικασία: Α)Ανοιγμα της δηλωσης απο τον συνάδελφο και διορθωση στην σωστη κατηγορία 2 μιας και τα τετραγωνικά δεν αλλάζουν όπως περιγραφονται στα συμβόλαια πληρώνοντας το υπόλοιπο πρόστιμο? Β)Το δύσκολο σενάριο εως αδύνατο , ακύρωση των συμβολαίων και επανάληψη με μια καινόυργια δήλωση στην σωστή κατηγορία και νέα συμβόλαια. Στην Α περίπτωση ο συνάδελφος θα έχει καποιο πρόβλημα για την βεβαίωση που προηγήθηκε με την σύνταξη των συμβολάιων και την μεταχρονολογημένη διορθωμένη υπαγωγή?
  2. Γνωριζει καποιος αν ολες οι ειδικοτητες τεχνολογων ειναι αποκλεισμενες απο την διαδιακασια υποβολης διαγραμματων η εξαιρουνται οι Τοπογραφοι ΤΕ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.