Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vinylsisk

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Φάρσαλα

vinylsisk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θα ήθελα να γνωρίζω τους όρους δόμησης σε τεμάχια χαρακτιρισμένα ως ελαιοπερίβολα. Ρωτάω σε αρμόδιες πολεοδομίες και αλλα μοθ λεει η καθεμία. Μήπως γνωρίζεται κάποιος κάτι. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ .Έτσι ναι. Και πάλι ευχαριστώ.
  3. Λοιπόν καλοπροαίρετε σε ευχαριστώ και πάλι. Collerate - rubber sheet . Όταν κάνω συνάρθρωση κάτι δε πάει κάλα δηλαδή αρχίζει και χάνει ο κάνναβος όσον άφορα την απόσταση. Προσπαθώ να γεωαναφερω χάρτη του αναδασμού και όχι έναν άλλα χάνει η αποτύπωση σχετικά σε σχέση με την γεωαναφορα μου. Όχι ότι οι αναδασμοί που έχουν γίνει τοπικά είναι σωστή αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη με οποιοδήποτε μέσω. Τα σημεία ελέγχου μου είναι τόσο όσα και του κανναβου δηλαδή πιάνω και τις γωνίες και το κέντρο και την περιοχή ενδιαφέροντος.
  4. @ ikarnaris χμμμμμμ!!! Για κάποιον που έχει ασχοληθεί με το θέμα σίγουρα θα ξέρει να μου απαντήσει. Όσο για την κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό θα έλεγα ότι συμβάλει στην ευστροφία και ετοιμολογία κάποιον ανθρώπων που θέλουν απλά να δώσουν μια απάντηση. Στο δια ταυτα σε φόρουμ τι περιμένατε κύριε μου. Να αναπτύξω την μεθοδικότητα μου πάνω σε εφαρμογές cad ; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Γεια σας , διαβάζω τα όσα λέτε και θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το ράστερ ντιζάιν. Το χρησιμοποιώ συνεχεία μα δε παίρνω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ως συνήθως χάνει ή ο κάνναβος ή έχει στροφή. Μήπως ξέρετε γιατί ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.