Μετάβαση στο περιεχόμενο

STELIOSBER91

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σας και καλή υπομονή σε όσους έχουν ξεκινήσει εργασίες!! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις αιτήσεις των ειδικών περιπτώσεων λόγω βραχυχρόνιας μίσθωσης, γνωρίζει κάποιος για το πότε θα περάσουν στο στάδιο 6;; Υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση που να πήρε απόφαση υπαγωγής τώρα με τον δεύτερο κύκλο;;
  2. Καλησπέρα στο φόρουμ!! Γνωρίζει κάποιος τι χρονικό διάστημα απαιτείται για την έκδοση άδειας μικρής κλίμακας;;
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ!! Όσον αφορά τις αιτήσεις ειδικών περιπτώσεων, υπάρχει κάποιος που η αίτηση του έχει ξεκολλήσει από το στάδιο 3α;;
  4. Και πάλι σε ευχαριστώ για τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών, απλά για να συμμετέχω στο φόρουμ ως ιδιωτής προφανώς και δεν απευθύνεται μόνο σε μηχανικούς. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή διεκπεραίωση των αιτήσεων σας.
  5. Ωραία άρα στην ουσία μιλάμε για το στάδιο 06 της αίτησης. Σας ευχαριστώ.
  6. Δεδομένου ότι θα πρέπει να εκδοθεί και άδεια μικρής κλίμακας σε ποιο στάδιο της αίτησης θα μπορέσω να ξεκινήσω τις εργασίες;; Μέχρι σήμερα την όλη διαδικασία την έχω προχωρήσει ο ίδιος.
  7. Δεδομένου ότι η αίτηση είναι με ίδια κεφάλαια και ότι οι κανονικές αιτήσεις ιδίων κεφαλαίων έχουν προχωρήσει στην κατάσταση 7β τί να αναμένω;; Ρωτάω σε περίπτωση που έχετε εικόνα από προηγούμενα προγράμματα.
  8. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στη συνέχεια μόλις ανέβουν τα βασικά δικαιολογητικά θεωρείς ότι θα μεταβεί σε επόμενα στάδια η αίτηση ή θα κολλήσει για κανα μήνα στο 3ε.;
  9. Καλησπέρα στο φόρουμ. Μπορεί κάποιος να μας κατατοπίσει σχετικά με τις αιτήσεις ειδικών περιπτώσεων; Έχουν ανεβει τα απαιτούμενα δικαιολογητικα, τί χρονικό διάστημα να αναμένουμε εξέλιξη των αιτήσεων αυτών;; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.