Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Lesbiathan

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Lesbiathan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους, να εξηγήσω λοιπόν τι θα ήθελα να κάνω και διορθώστε με αν έχω καπου λάθος! Θέλω να αλλάξω την κάθετη/οριζόντια καλωδιώση δικτύου στο σπίτι μου, διότι έχω μούχλα και υγρασία στους τοίχους και τα καλώδια χαλάνε κάθε 6μηνό και έχω κουραστεί να πληρώνω ηλεκτρολόγους! - Στην πολυκατοικία έρχετε καλώδιωση, από ότι κατάλαβα ένα ζεύγος απο ένα καλωδιο utp συνδεεται με ενα ζευγος απο το καλωδιο utp του σπιτιου μου που παει σε τηλεφωνικες πριζες - Θελω να το αποσυνδεση το utp του σπιτιου μου και να συνδεσω με οριολωριδα central 10 ζευγων , το καινουριο utp με την πολυκατοικια (παροχη λεγεται?) - Δεν ξερω πως να χρησιμοποιησω την οριολωριδα, να συνδεσω ολα τα ζευγη απο το ενα με ολα απο αλλο, η μονο τα δυο ζευγη? (ΠΧ (τα υπολοιπα ζευγη δεν τα ζωγραφισα) Φωτογραφια) - Στην ουσια το καλωδιο θα περναει ευθεια και θα τρυπαει τον τοιχο και θα μπαινει στο σπιτι αντι να ειναι μεσω καθετης/οριζοντιας. - Γενικα πως ακουγεται ολο αυτο? Είναι καλη ιδέα?Και πως συνδεω την οριολωριδα? Ευχαριστώ πολύ!
  2. Μήπως ξέρεις αν αυτό της Κύπρου είναι το ίδιο με τα Δημόσια ΙΕΚ της Ελλάδας? Λέγεται Μεταλυκιακό Ινστιτόυτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μ.Ι.Ε.Κ) ίσως να το λέω λαθός αλλά από ότι θυμάμαι έτσι πρέπει να είναι.
  3. Παιδιά καλησπέρα, είμαι 3η λυκείου τώρα σε ΓΕΛ , αποφάσισα οτι θέλω να γινώ ψυκτικός. Και αναρωτιέμαι πιο είναι το πιο "δυνατό" πτυχίο ψυκτικού που έχει κύρος σε Ελλάδα και Ευρώπη/Εξωτερικό. 1. ΕΠΑΛ? 2. ΟΑΕΔ/ΕΠΑ.Σ? 3. Ιδιωτικο ΙΕΚ? Δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι , και δυστυχώς στο σχολείο μου δεν μπορώ να βρώ πληροφορίες σχετικά με αυτό και ούτε από γνωστούς. Επίσης εχω βρεί ενα πτυχίο σε Κύπρο , και ακούγεται αρκετά καλόhttp://www.mieek.ac.cy/index.php/el/programmata-spoudon/refrig-ilektromichanologikes-psyktikes-egkatastaseis Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε παρακαλώ να μου απαντήσει γιατί ψάχνω καιρό τώρα και δεν έχω βγάλει άκρη. Ευχαριστώ. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.