Μετάβαση στο περιεχόμενο

liaspanda

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by liaspanda

  1. Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. 3οδες στα FCU θα έβαζα και με αυτόν τον τρόπο θα δουλεύω όποιο FCU θέλω. buffer για να το πετύχω αυτό νομίζω πως δεν χρειάζεται. Αλλά και να έβαζα, πάλι δεν θα καταναλώνω 48000btu όταν δουλεύει η αντλία ενώ αν ζητούσα ψύξη στο σαλόνι μόνο με κλιματιστικό θα κατανάλωνα 24000btu? Αν βάλω buffer με δεύτερο κύκλωμα φυσικά, που μου προτείνετε θα το χρησιμοποιούσα μόνο στην ψύξη ή και για την θέρμανση? Στην θέρμανση χρησιμοποιώ την αντιστάθμιση που έχει η αντλία. Με buffer θα μπορώ να δουλεύω αντιστάθμιση?
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω εγκαταστήσει Α.Θ. 14 κιλοβάτ αέρος- νερού σε υφιστάμενα σώματα πάνελ σε διαμέρισμα 120 τετρ. στην Αθήνα. Τώρα που καλοκαιριάζει για ψύξη λέω να αντικαταστήσω τα κλιματιστικά (παμπαλαια), 3. 9000btu και 1. 24000btu ή να αγοράσω 4 fan coil τοίχου και να τα ενώσω με την Α.Θ. Αν δεν κάνω λάθος με τα fancoil θα καταναλώνω 48000btu όσο θα δουλεύει η αντλια ενώ με τα κλιματιστικά 24000btu όσο καθόμαστε στο σαλόνι και 18000btu όσο κοιμόμαστε την νύχτα στα δύο υπνοδωμάτια. Κάνω λάθος? Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.