Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Panagiotis Kry

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Panagiotis Kry

  1. Παιδια ο μηχανικός μου είπε πως έχω υπόλοιπο σδ 20τμ......... Τελικά με τον κχ δεν υπάρχει περίπτωση με πληρωμή κάπως να προσαρτησω κάποια μέτρα ε; (Ίσως με την προϋπόθεση να μην χτίσω στον κχ) 🙄 Ευχαριστώ για τις συμβουλές!!
  2. Ρωτάω αν μπορώ να πάρω ένα μέρος του διπλανού οικοπέδου (100μ) με την καταβολή ενός αντιτίμου, δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Υπάρχει τρόπος να το κυνηγήσω ή να μην κάνω όνειρα;; Στο δικό μου οικόπεδο (400μ) που έχω βγάλει άδεια για διώροφο με πυλωτή, έχω κάνει 2 διαμερίσματα και τώρα θέλω να κλείσω την πυλωτή και μου μένουν μόνο 20τμ νόμιμα.
  3. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα το διπλανό οικόπεδο από το δικό μου 400 μέτρα έχει χαρακτηριστεί από ότι βλέπω στην άδεια ως κ.χ. υπάρχει πιστεύετε κάποια περίπτωση να μπορώ να πάρω 100 μέτρα, ώστε να συμπληρώσω τα δικά μου οικοδομήσιμα τετραγωνικά χωρίς όμως να χτίσω στο άλλο οικόπεδο. Θέλω απλά να κλείσω την πυλωτή μου και δεν μου φτάνουν τα μέτρα του οικοπέδου μου. Που πιστεύετε πρέπει να απευθυνθώ; Ευχαριστώ για την βοήθεια !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.