Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dr2012

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Γεια σας. Έχει κάποιος ακούσει ότι οι απλές πλάκες εξωτερικής θερμοπρόσοψης μπορεί να δεχτούν επίθεση από μυρμήγκια και ότι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να προτιμηθούν οι γραφιτούχες; Κάθε άποψη καλοδεχούμενη!
  2. Χαιρετώ το πολύ χρήσιμο forum σας. Για την ανέγερση μιας νέας μονοκατοικίας ήρθαμε σε επαφή με τον αρχιτέκτονα μηχανικό κ. Β, ο οποίος δημιούργησε ένα σχέδιο της αρεσκείας μας και προχώρησε, με την συνεργασία πολιτικού μηχανικού, μηχανολόγου μηχανικού και τοπογράφου που ασφαλώς δεν συναντήσαμε ποτέ, στην έκδοση οικοδομικής άδειας. Υπήρξαν θέματα και σημαντικές καθυστερήσεις, αλλά ας πούμε όλα καλά μέχρι εδώ. Ο ίδιος ο κ. Β με την 'ομάδα' του ορίστηκε ως επιβλέπων την ανέγερση. Δυστυχώς στην πορεία των εργασιών αποδεικνύεται ότι ο κ. Β δεν είναι ικανός να συνεννοηθεί με τα συνεργεία των οικοδόμων και λοιπών εμπλεκομένων αλλά ούτε και με τους ίδιους του τους συνεργάτες, με αποτέλεσμα ήδη μετά την ολοκλήρωση του σκελετού να έχουν γίνει τουλάχιστον 2 λάθη, το ένα όχι τόσο σοβαρό και το άλλο ευτυχώς αποσοβήθηκε λόγω της παρατηρητικότητας τρίτου ατόμου. Είναι πολύ λυπηρό ότι ο κ. Β κατηγόρησε τους συνεργάτες του για τα θέματα αυτά (και όχι μόνο). Ήδη καθώς προχωρούν οι εργασίες βεβαιωνόμαστε ότι ο κ. Β δεν είναι κατάλληλος να συνεχίσει το έργο. Έχουμε χάσει κάθε εμπιστοσύνη, αμφισβητούμε κάθε του κίνηση και σκεφτήκαμε ότι ίσως πρέπει να αντικατασταθεί. Από την μελέτη κάποιων αναρτήσεων εδώ βλέπουμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Ζητάμε λοιπόν την συμβουλή σας: αξίζει τον κόπο να αναζητήσουμε κάποιον άλλο μηχανικό που να δεχτεί να 'διαδεχτεί' τον κ. Β; Και, εάν βρούμε κάποιον, ποια είναι η διαδικασία; Θα κοστίσει σε χρήμα ή/και σε χρόνο και πόσο; Μήπως είναι καλύτερα να βρούμε κάποιον να αναλάβει ατύπως, αν αυτό είναι εφικτό; Γενικά, τι μας συμβουλεύετε;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.