Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΑΕλενη Ν.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Πιστευετε ότι συμφέρει πολύ οικονομικά η κατασκευή νέων κουφωμάτων με την τοποθέτηση υπαρχόντων υαλοστασιων από την ολική αντικατάσταση των κουφωμάτων/υαλοστασιων?πιστεύετε ότι είναι μια διαδικασία που εχει κάποιο ρίσκο για τη διασφάλιση της θερμομονωτικης ικανότητας? Και αν ο μπογιατζής αναλάβει τη βαφή των κουφωμάτων αλουμινίου υπάρχει κάποια μέθοδος/υλικά που θα προτείνατε για να αντέξει στο χρόνο και στον ήλιο?είναι παρακινδυνευμένο ,δηλαδή πιστεύετε ότι θα τα καταστρέψω αν τα βάψω,το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να σκάσει στο χρώμα σε 2 χρόνια? Ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας.
  2. Καλησπέρα σας. Πρόκειται να ανακαίνιση μια παλιά μονοκατοικία ως ιδιώτης, που έχει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου χρώματος καφέ και ξύλινα παντζούρια 15 ετιας(περίπου 25 παράθυρα και 10 μπαλκονόπορτες). Θα ήθελα να ρωτήσω πως προτείνετε να αλλαξω χρωμα στα κουφώματα και τα παντζούρια(από καφέ να γίνουν άσπρα)Απο όσο ρώτησα είναι δύσκολο να αποσυναρμολόγησω τα ενεργειακά κουφώματα και να τα στείλω σε αλουμινα όπως και ότι η ηλεκτροστατική βαφή μπορεί να αλλάξει τις διαστασεις του κουφώματος.τι προτείνετε για τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και για ξύλινα παντζούρια?καποιος που αναλαμβάνει Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.