Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

grigo

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by grigo

  1. Για την δόμηση πρόκειται γιατί το έχω βγάλει ως κοινής ωφελείας όπως ίσχυε έως φέτος, και τώρα χωρίς να βρίσκουν κάποιο νόμο που να το λέει ξεκάθαρα μου λένε από την πολεοδομία ότι υπάρχει διαχωρισμός σε ιδιωτικά και δημόσια γηροκομεία!Έτσι δεν το δέχονται ως κοινής ωφελείας και το θεωρούν ξενοδοχείο.Με αποτέλεσμα να μου κατεβάζουν την δόμηση κατά 500 τ.μ. περίπου. Το θέμα είναι ότι πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε μου είχαν πει από την πολεοδομία ότι τα γηροκομεία θεωρούνται κοινής ωφελείας.Και ρωτάω...Έχει ασχοληθεί κανείς με παρόμοια άδεια και να ξέρει τι γίνεται γιατί ούτε από την πολεοδομία δεν ξέρουν να μου πουν τι ισχύει τελικά.
  2. Ηλία συμφωνούμε σε αυτό απόλυτα.Όμως υπάρχει κάποια ασάφεια εάν τα ιδιωτικά γηροκομεία συγκαταλέγονται στα κτίρια κοινής ωφελείας.Και το ρωτάω αυτό γιατί υπάρχει διαφορά στην δόμηση.
  3. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει εάν τα ιδιωτικά γηροκομεία αποτελούν κτίρια κοινής ωφελείας?Υπάρχει κάποιος νόμος που να το τεκμηριώνει αυτό?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.