Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

SttH

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SttH

  1. Βγήκαν και ξεκαθάρισαν ότι σε γήπεδα κάτω των 4στρ. υπάρχει καθολική απαγόρευση μετά το τέλος του 2022, και σε περιοχές με ΣΧΟΟΑΠ, και με ειδικά διατάγματα (Χαλκιδική) και πάρα πολύ σωστά. Επόμενο βήμα η καθολική κατάργηση σε περιοχές Natura και αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας. Η χωροταξική μεταρρύθμιση της χώρας οφείλει να ολοκληρωθεί.
  2. Σε περιοχές με ΣΧΟΟΑΠ το χάλι με την δόμηση σε κάτω των 4 στρεμμάτων εξακολουθεί επειδή στις γενικές διατάξεις του θεσμοθετημένου ΣΧΟΟΑΠ δεν προβλέπεται κατάργηση των παρρεκλίσεων που καταργεί ο συγκεκριμένος νόμος. Δεν ξέρω κάποια περιοχή που τα χτισίματα σε 2άρια και κάτω να ήταν προϊόν σχεδιασμού π.χ. επειδή υπάρχει μικροϊδιοκτησία (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αν τελικά ισχύσει η κατάργηση των παρεκκλίσεων αλλά αυτές μείνουν "κατεψυγμένες" σε περιοχές με ΓΠΣ και ΣΧΟΟΑΠ θα είναι τραγέλαφος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.