Μετάβαση στο περιεχόμενο

VonGhost

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by VonGhost

  1. Συνάδελφοι, ο πελάτης επιθυμεί να καθαιρέσει κλίμακα από Ω.Σ. εντός της ιδιοκτησίας του, κι έπειτα να κατασκευάσει μια μεταλλική στην θέση της για λόγους αρχιτεκτονικούς. Εκτιμάτε ότι η Άδεια Μικρής Κλίμακας καλύπτει την εν λόω εργασία καθαίρεσης κλίμακας ή απαιτείται άλλη άδεια? Ευχαριστώ!
  2. Συνάδελφε σε ευχαριστώ για την απόκριση. Θα μιλήσω με πρεσβύτερους και θα βρω την λύση. Το ότι οι δύο προαναφερθέντες νόμοι είναι εκτός ισχύος βοήθησε.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα τα φώτα σας στα κάτωθι δύο (2) ζητήματα. (1.) μου έχει ζητηθεί να εκδόσω Βεβαίωση Μηχανικού Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) για ένα οικόπεδο (τοπογραφικό διάγραμμα ΥΠΑΡΧΕΙ). Η ουσία της βεβαίωσης: μη ύπαρξη κτίσματος ή αυθαιρεσίας εντός του οικοπέδου. Ο λόγος: μεταβίβαση. Γνωρίζετε πώς γίνεται αυτό μέσω του ηλ. συστήματος του ΤΕΕ? Δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. (2.) Η Βεβαίωση θα είναι βάσει Ν. 4014/2011 (παρ. 4/ αρθ. 23) ή βάσει του μεταγενέστερου Ν. 4178/2013 ή Ν.4495/2017. Ρωτάω γιατί τέτοιες δηλώσεις έχω εντοπίσει στο ηλ. σύστημα του ΤΕΕ. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.