Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

suben

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.541 profile views

suben's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα σας τελικά, κατόπιν επικοινωνίας με το ΤΕΕ με ενημέρωσαν ότι από τη στιγμή που έληξε μια άδεια, θα πρέπει να στέλνουμε email στο TEE για να την προχωρήσουν διότι από το σύστημα δεν γίνεται.
  2. καλημέρα συνάδελφοι, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν, επιλέγοντας +Εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερηςΕισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής και ανοίγει αριστερά νέο παράθυρο που σου ζητάει αριθμό αίτησης και πράξης, βάζω τους αριθμούς και μετά εμφανίζει no data to display με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω. Ετσι γεννηθηκε η απορία αν θα έπρεπε να το κάνω πριν τη λήξη της.
  3. καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση η ημερομηνία 30//11/21 πως προκύπτει ? στην ΚΥΑ δεν μπόρεσα να βρω ξεκάθαρα ότι αναθεωρείται μετά τη λήξη. Προσπαθώ μέσα από το eadeies λόγω ότι έχει εκδοθεί ηλεκτρονικά αλλά το πρόβλημα είναι ότι δηλώνοντας τους αριθμούς αίτησης και πράξης μου βγάζει no data to display και θεωρώ ότι δεν μου το εμφανίζει λόγω ότι έχει λήξει.
  4. συνάδελφοι καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής, άδεια μικρής κλίμακας που έχει εκδοθεί ηλεκτρονικά και έχει λήξει 3/10/20 γίνεται να κάνω αίτηση για αναθεώρηση και παράταση από τη στιγμή που έχει λήξει? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Η λογικη σου με βρίσκει σύμφωνο. Η λογική ενός υπαλληλου πολεοδομίας με προβλημάτισε, χωρίς να το στηρίζει κάπου συγκεκριμμένα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Θα το παω όπως λέμε, με ΕΕΔΜΚ.
  6. Καλησπέρα pavlos33, το είδα και το προηγούμενο μήνυμα αλλά πάλι δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω. Επιτρέπεται η ΕΕΔΜΚ και για εντος και εκτος για απλή περίφραξη, το ερώτημα όμως είναι ένα ακίνητο το οποίο βρίσκεται εκτος σχεδίου και εντός οικισμού, δλδ σε διαφορετικό πολεοδομικό καθεστώς, το καλύπτει μόνο η ΕΕΔΜΚ.
  7. Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεύτερον, θέλω μια παραπάνω διευκρίνηση στο ότι εκδίδεται ΕΕΔΜΚ στο σύνολο του ακινήτου το οποίο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει δυο τομείς με διαφορετικό πολεοδομικό καθεστώς. Που το βρίσκω αυτό? Στην απόφαση που παραθέτεται δεν το βρήκα κάπου . Ευχαριστώ και πάλι
  8. Καλημέρα συνάδελφοι, χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με το θέμα της περίφραξης. Έχω γήπεδο εκτός σχεδίου που το μισό περίπου είναι εντός ορίων οικισμού . Ο ιδιοκτήτης θέλει να το περιφράξει με πασσάλους και συρματόπλεγμα. Σε αυτήν την περίπτωση τί γίνεται? Αδεια μικρής κλίμακας για το εκτός σχεδίου τμήμα και άδεια δόμησης για το εντός? ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια
  9. Καλημέρα, σε περίπτωση που πρέπει να υποβληθεί νέο διάγραμμα κάλυψης αυτό θα πρέπει να συμφωνεί με τον 4030 και να είναι διάγραμμα δόμησης ή θα είναι απλούστερο δείχνοντας μόνο τα υπάρχοντα κτίρια και τις παραβάσεις (χωρίς όψεις, τρισδιάστατο και λεπτομερές υπόμνημα) ; Ευχαριστώ
  10. * Σε κτίρια νομίμως υφιστάμενα, εκτός σχεδίου ή οικισμού, είναι δυνατή η αλλαγή χρήσης, σύμφωνα με τις ισχύουσες χρήσεις γης της περιοχής, με την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα της νέας χρήσης, μεγέθη. μ΄αυτό τι εννοεί ο ποιητής? ως τώρα δεν επιτρεπόταν η αλλαγή χρήσης ?
  11. καλησπέρα συνάδελφοι, να κάνω μια ερώτηση διότι έχω απηυδήσει από την ΥΔΟΜ. Πρόκειται για ένα ακίνητο εντός οικισμού με οικ.άδεια του ΄81 ένας όροφος και πυλωτή, η οποία κλείστηκε εξ' αρχής και δημιούργησε 2 αυτόνομες κατοικίες .Έχουν ακολουθήσει τη στατική μελέτη,αποστάσεις από όρια και κλείσαν με περιμετρικά τοιχεία τον ελεύθερα διαμορφωμένο χώρο του ισογείου (πυλωτή). Από ΥΔΟΜ μου είπαν ότι μπορώ να επιλέξω τις διατάξεις του νόμου που με συμφέρουν. Απ΄ότι διάβασα στο ΓΟΚ 73, δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τη δόμηση παρά μόνο την κάλυψη. Μ αυτούς τους όρους με συμφέρει να χρησιμοποιήσω το ΓΟΚ 73 σε σχέση με το ισχύων διάταγμα των οικισμών του 2011. Για να κάνω νομιμοποίηση ποιες μελέτες θα χρειαστούν? αν ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει και προσθήκη κατ΄επέκταση μικρότερη των 50 τ.μ. τι μελέτες καταθέτω? Νομιμοποίηση και προσθήκη σε μια άδεια? γίνεται? τον συμφέρει? ευχαριστώ προκαταβολικά
  12. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα ! τα χιλιοστά είναι όντως 0,3 και όχι 3 ! Η χρήση παραμένει ίδια, δηλ χώρος στάθμευσης. Από που προκύπτει ότι μπορώ να το πάω με αναλυτικό ?
  13. Καλησπέρα Δημήτρη. Στο δεύτερο σκέλος της απάντησή σου δεν έγινες κατανοητός. Ο χώρος έχει 0,3 /1000 .Είναι κλειστός απ' όλες τις πλευρές, σε δυο με τοίχο, στην και στις άλλες 2 με γκαραζόπορτα (διότι γωνιακό).Στα σχέδια της αδείας ήταν ανοιχτός (πυλωτή γαρ). Η ερώτηση είναι κύριος ή βοηθητικός? παλαιότητα πως αποδεικνύεται αν δεν έχει κανένα στοιχείο ότι έγινε εξ' αρχής το κλείσιμο? Αυτα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου πάντως.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.