Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Sofia B.

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sofia B.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, ξεκινάω ένα νέο θέμα καθώς δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ για τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών στην κατασκευή. Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει στο μέλλον στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, καθώς και λόγω των πιστοποιήσεων τύπου LEED. Προσωπικά, αναζητώ πληροφορίες σχετικά με το εάν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη νομοθεσία, διάταξη ή πρότυπο που να καθορίζει το επιτρεπόμενο ποσοστό ανακυκλωμένου υλικού στα προϊόντα EPS (Expanded Polystyrene). Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για πληροφορίες που ισχύουν στην Ελλάδα ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!
  2. Καλημέρα σας, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με την Τυπική Διατομή σκάμματος σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, για αγωγό ύδρευσης πολυαιθυλενίου HDPE DN 63. Υπάρχει κάποια προδιαγραφή για το βάθος του σκάμματος; Από τι εξαρτάται; Βρίσκω προδιαγραφή για το πλάτος αλλά όχι για το απαιτούμενο βάθος. Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη, ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα Όχι δεν προχώρησα σε κάποια αγορά γιατί δεν το χρειάστηκα τελικά. Μετά απο την έρευνα που έκανα μάλλον θα προχωρούσα με το πρόγραμμα της multisoft που είναι σχετικά οικονομικό.
  4. Καλημέρα σας, Είμαι νέα μηχανικός και θα ήθελα την βοήθειά σας για την αγορά ενός προγράμματος για μελέτες οδοποιίας. Είμαι ανάμεσα σε 2 προγράμματα, το diolkos και το anadelta (το odos το απέκλεισα λόγω κόστους). Θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάση την εμπειρίας σας, ποιο προτείνετε από τα 2 και γιατί;
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα κατεβάσω τα demo για να δοκιμάσω.
  6. Καλημέρα συνάδελφοι, Είμαι νέα μηχανικός και μόλις ξεκίνησα δουλειά σε εταιρεία που αναλαμβάνει περιβαλλοντικές και άλλου τύπου μελέτες. Εγώ θα αναλάβω και τα απλά στατικά που προκύπτουν για νέες δεξαμενές (ΒΙΟΚΑ) και τοίχους αντιστήριξης. Προσανατολίζομαι στα στατικά προγράμματα των εταιρειών της 3DR (τοίχος αντιστήριξης ή το αντίστοιχο της GEO5) και της Multisoft (Toixos), που δυστυχώς δεν έχει demo για να το δοκιμάσω/ελέγξω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάση την εμπειρίας σας, αν προτείνετε κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα ή γενικότερα κάποιο άλλο πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Καλημέρα συνάδελφοι, Είμαι νέα μηχανικός και μόλις ξεκίνησα δουλειά σε εταιρεία που αναλαμβάνει περιβαλλοντικές και άλλου τύπου μελέτες. Εγώ θα αναλάβω και τα απλά στατικά που προκύπτουν για νέες δεξαμενές (ΒΙΟΚΑ) και τοίχους αντιστήριξης. Προσανατολίζομαι στα στατικά προγράμματα των εταιρειών της 3DR (ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ), που έχει αρκετούς περιορισμούς ως προς τη γεωμετρία, και της Multisoft (Piscina), που δυστυχώς δεν έχει demo για να το δοκιμάσω/ελέγξω. Θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάση την εμπειρίας σας, αν προτείνετε κάποιο από τα 2 προγράμματα ή γενικότερα κάποιο άλλο πρόγραμμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.