Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Γραικος

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΕΥΒΟΙΑ

Γραικος's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σχεδιο πολεως υπαρχει, και το οριο του ειναι ο δρομος που εχει προσωπο το οικοπεδο που με ενδιαφερει. Υπαρχει περιπτωση να παρω οικοδομησιμοτητα συμφωνα με το αρθρο 29 (ειδικες περιπτώσεις)?
  2. Υπάρχει περίπτωση οικόπεδα που βρίσκονται αμέσως μετά το τέλος του σχεδίου πόλεως οικισμού προ του 23, να θεωρηθούν οικοδομήσιμα? και εάν ναι υπο ποιές προυποθέσεις?
  3. Συνάδελφοι σας ευχαριστώ, Τα όρια του οικισμού έχουν υπολογιστει γραφικα οποτε πραγματι, κατι μπορει να γινει σχετικα με το προσωπο του οικοπεδου
  4. ειμαι καινουργιος συναδελφος, δεν εχω ασχοληθει ακομη με τα φορολογικα, αλλα μου ετυχε μια περιπτωση αλλαγης χρησης απο κατοικια σε καταστημα (εστιατοριο), σε κτιριο προυφισταμενο του 1955. Στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι θα πηγαινα με αναλυτικο προυπολογισμο οπως προαναφερατε πιο πανω, οταν ομως πηγα στην πολεοδομια μου ζητησαν να βαλω ολες τις αμοιβες κανονικα σαν να προκειται για καινουργια αδεια... και αυτο επειδη το κτιριο ηταν προυφισταμενο του 55, οποτε παρολο που ηταν νομιμο επειδη δεν ειχε αδεια οι αμοιβες χρεωθηκανε κανονικα... το κακο ηταν οτι η αδεια κοστισε 2,5 φορες πανω απο την αρχικα υπολογισμενη τιμη.
  5. Δεν ηξερα οτι μπορεις να βγαλεις αρτιο και οικοδομησιμο οικοπεδο αρκει ενα τμημα του να ειναι εντος οριων, (αρκει βεβαια το συνολικο κομματι να πιανει τα ελαχιστα ορια αρτιοτητας των εντος οριων ιδιοκτησιων). Σε ποια ρυθμιση αναφερεσαι?
  6. Εχω ενα οικοπεδο 695 μετρα, απο το οποιο τα 380 ειναι εντος οικισμου και τα υπολοιπα εκτος. Το οριο αρτιοτητας ειναι τα 300 μετρα, οποτε εκει δεν εχω προβλημα. Το προσωπο του οικοπεδου σε δρομο ειναι 40 μετρα, απο αυτα ομως μονο τα 2 ειναι εντος του οικισμου και τα υπολοιπα 38 ειναι εκτος. Υπαρχει προβλημα οικοδομησιμοτητας σε αυτη την περιπτωση? Σε περιπτωση που το οικοπεδο μου οικοδομηται, μπορω να τοποθετησω το κτιριο ελευθερα στο οικοπεδο η πρεπει να περιοριστω στο τμημα εντος οικισμου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.