Μετάβαση στο περιεχόμενο

eleni_civil

Core Members
 • Περιεχόμενα

  281
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

7 Ακόλουθοι

Σχετικά eleni_civil

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Κρήτη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Παύλο θεωρείς ότι μπορεί να γίνει το πεζοδρόμιο και πέραν αυτου να γίνει η περίφραξη? (όλα φυσικά εντός του γηπέδου)
 2. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γενικά η διατύπωση του ΠΔ: "Δια τα οικόπεδα επιφανείας μικρότερης ή ίσης των 300τ.μ. ο συντελεστής δομήσεως ορίζεται εις 1,0 δυναμένης εν πάσει περιπτώσει της συνολικής επιφανείας των ορόφων να μην είναι μικρότερη των 240τ.μ.". Δηλαδή αν έχω οικόπεδο 220 χτίζω 220? και αν έχω 250 χτίζω 250?
 3. Καλησπέρα σας, πελάτης μου θέλει στο πρόσωπο του γηπέδου του , και στο εντός αυτού τμήμα ,να κατασκευάσει λωρίδα πεζοδρομίου (πλάτους περίπου 1,00μ), και μέσα από αυτό, περίφραξη από συρματόπλεγμα. Μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια της μικρης κλίμακας?
 4. Πολύ σωστή διευκρίνιση. Σευχαριστώ πολύ!
 5. Καλησπέρα συνάδελφοι.. Έχω 2 όμορα οικόπεδα σε οικισμό προϋφιστάμενο του '23 του ίδιου ιδιοκτήτη. Θέλει να βγάλει άδεια στο ενιαίο. Εα'οικοπέδου=112τμ και Εβ'οικοπέδου=90τμ. Πόσο μπορεί να χτίσει? Θα πάω με του όρους δόμησης για το ενιαίο πλέον ακίνητο,σωστα? Οπότε δόμηση 202τμ και κάλυψη 60%?
 6. Αιτηση για ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ_οχι με ILS.pdf Μπορείς να απευθυνθείς και στο τηλέφωνο που αναφέρει. Είναι πολύ εξυπηρετικοί γενικά.
 7. Συμφωνώ μαζί σου Παύλο. Η απορία προέκυψε λόγω διαφωνίας με την πολεοδομία, η οποία ισχυρίζεται ότι λόγω του ότι "ψήλωσε" η απόληξη, δεν ικανοποιεί πλέον τις προδιαγραφές της, οπότε πρέπει να μετρήσει στη δόμηση,άρα να χρεωθεί ο ιδιοκτήτης ΥΔΚΧ.
 8. Γεια σας συνάδελφοι, σε ΟΑ του 2004 για διώροφη οικοδομή, στην οποία συμπεριλαμβανόταν απόληξη κλιμακοστασίου ύψους 2,40, έχει κατασκευαστεί απόληξη με κεκλιμένη στέγη ύψους 2,40 έως 3,50. Πώς θα το αντιμετωπίζατε? 1.Αναλυτικός? 2.ΥΔ μόνο με υπέρβαση ύψους? 3.ΥΔΚΧ? (Επιτρεπόμενο ύψος 9,00μ)
 9. Eυχαριστω πολύ. Σε μια άλλη περίπτωση , ο ιδιοκτήτης θέλει να εντάξει ένα αυθαίρετο κτίσμα στο νόμο, όμως από αεροφωτογραφίες προκύπτει ότι υπηρχε στο οικόπεδο και ένα δεύτερο κτίσμα το οποίο κατεδαφίστηκε πέρσι. Πώς το αντιμετωπίζω αυτό? Ουσιαστικά πρόκειται για αυθαίρετη κατεδάφιση.
 10. Καλησπέρα, σε ακίνητο μη αρτιο και μη οικοδομήσιμο, με 2 αυθαίρετα κτίρια εντός του, γίνεται υπολογισμός προστίμων. Το πρόστιμο που αφορά το 1 κτίσμα βγαίνει σχετικά μικρό, ενώ το πρόστιμο που αφορά το 2 κτίσμα, λόγω του έτους κατασκευής βγαίνει πολύ μεγαλύτερο. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να γκρεμίσει το κτίσμα 2 και να τακτοποιήσει μόνο το 1? Αν ναι ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί?
 11. Ναι γιατί αλλιώς πώς θα κλείσει η άδεια? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
 12. Καλημέρα, πρόκειται να γίνει αναθεώρηση αδειας λόγω προσθήκης απόληξης. Θεωρείτε ότι πρέπει να υποβληθει στο ηλεκτρονικό πλέον συστημα στατική μελέτη?
 13. Για αλλαγή επιβλέποντος, εσωτερικές διαρρυθμίσεις.
 14. Γεια σας! Βγάζω αναθεώρηση παλιάς άδειας σε διώροφη οικοδομή εντός σχεδίου πόλεως, η οποία είχε πάρει θεώρηση επ'αορίστου(2009). Το σύστημα μου ζητάει νέο τοπογραφικό σε ΕΓΣΑ σε μορφή pdf και dwg. Θεωρείτε ότι απαιτείται η μπορώ να το παρακάμψω?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.