Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣταματηςΚ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΣταματηςΚ

  1. Και ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Νέα παράταση έως 30/12 !!! https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/deltio-typoy-153
  2. Στην μερίδα μου στον ΕΦΚΑ, βρήκα χθες το παρακάτω μύνημα : Εκκαθάριση εισφορών έτους 2020 Μη Μισθωτών ασφαλισμένων με παράλληλη μισθωτή απασχόληση 27/08/2021 Αγαπητέ/ή ασφαλισμένε/η Η εκκαθάριση των εισφορών σας έτους 2020 έχει ολοκληρωθεί και έχει αναρτηθεί στον ατομικό σας λογαριασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις εισφορές σας από τη μισθωτή απασχόληση. Για τους μήνες που δεν έχουν ληφθεί υπόψη εισφορές από μισθωτή απασχόληση –λόγω μη οριστικοποίησης της ασφάλισης- έχουν εκδοθεί εισφορές μη μισθωτού και θα ακολουθήσει νέα εκκαθάριση εφόσον, μετά την οριστικοποίηση απαιτείται. Το νέο ειδοποιητήριο τροποποίησης της εκκαθάρισης (εφόσον προκύψει) θα αναρτηθεί στον ατομικό σας λογαριασμό. Σας γνωρίζουμε ότι έως την έκδοση της τροποποίησης θα επικαιροποιηθεί το ειδοποιητήριο της εκκαθάρισης ως προς τη ληκτική ημερομηνία προκειμένου οι ήδη αναρτηθείσες δόσεις να μη θεωρούνται ληξιπρόθεσμες.
  3. Φίλε aaaa1940 αυτη την ερώτηση δεν μπορεί να την απαντήσει κανείς. Ο καθένας ενεργεί όπως νομίζει. Εγω πάντως δεν θα πληρώσω. Δεν φτάνει που μου χρωστάνε χιλιάδες Ευρώ επιστροφή από τις υπέρογκες εισφορές επικουρικού και εφάπαξ που μου παρακρατούσαν μέσω ΑΠΔ όλα αυτά τα χρόνια (για αυτές βέβαια εκκαθάριση δεν έγινε, ΘΑ γίνει κάποια στιγμή {?? πότε ??} στο μέλλον) δεν θα τους πληρώσω και 550€ κερατιάτικα επειδή δεν μπορούν να συντονισθούν με το τέως ΙΚΑ και να διαβάσουν σωστά μια ΑΠΔ. Και αν τον Φλεβάρη με βγάλουν ανασφάλιστο είμαι αποφασισμένος να πάω δικαστικά. Νισάφι πιά.
  4. Συνάδελφοι χθες αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για την εκκαθάριση τών εισφορών του 2020 (για εργαζόμενους με παράλληλη απασχόληση σε μισθωτή εργασία, μπλοκάκια του αρθ 39 κτλ) Στη δική μου εκκαθάριση τουλάχιστον τα έχουν κάνει μπάχαλο. Εμφανίζεται να μην έχει πληρώσει ο εργοδότης μου μέσω ΑΠΔ εισφορές για Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020 με αποτέλεσμα να μου ζητάνε να πληρώσω (πέρα από τα γνωστά 120€ του ΟΑΕΔ) και άλλα 550€ για εκκρεμούσες εισφορές! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού τόσο απο το λογιστήριο της εταιρείας που δουλεύω μου έδειξαν τις ΑΠΔ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου οπου έχω καταχωρηθεί κανονικά, αλλά και στην σελίδα Ατομικού Λογαριασμού Ασφάλισης (του ίδιου του ΕΦΚΑ !!!) φαίνεται επίσης οτι οι εισφορές έχουν καταβληθεί κανονικά. Εχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός ? Και πιο σημαντικό ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Η προθεσμία πληρωμής λήγει την 31 Αυγούστου δηλ σε 4 εβδομάδες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.