Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

domotec

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

domotec's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι εύκολο για Παπάγου 81 - Ζωγράφου, Τ.Ζ 2016; Ευχαριστώ θερμά.
  2. Καλησπέρα. Για την έκδοση βεβαίωσης εξετάζουμε και την νομιμότητα (π.χ. ύπαρξη αυθαιρέτων) στο κατάστημα ή μόνο αν είναι ΧΚΧ σύμφωνα με τα σχέδια της οικ. άδειας;
  3. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς Τιμή Ζώνης 2016 (για τακτοποίηση) γι αυτό εδώ; Ανω Βάθεια Αμαρύνθου Ευβοίας. Ευχαριστώ πολύ. Νέα εικόνα bitmap.bmp
  4. Γειά σας. Επειδή διίστανται οι απόψεις με συναδέλφους που ρώτησα, θα ήθελα μια απάντηση κι απο εσάς. Η απόκλιση - ανοχή 2% στις διστάσεις ισχύει και για το εσωτερικό ύψος ορόφων; Για παράδειγμα, σε Ο.Α. του 2019, στα σχέδια τομών το ύψος φαίνεται 2,65. Στην κατασκευή και πριν μπουν τα πλακίδια δαπέδου έχει ήδη 2,65. Οταν μπουν τα πλακίδια το ύψος θα πάει 2,61 - 2,62. Με το 2% ανοχή στο 2,65 έχουμε 5,3 εκ. οπότε το τελικό ύψος θα είναι εντός των ορίων. Θα το σημειώνατε ως παράβαση; Ευχαριστώ.
  5. Γειά σας συνάδελφοι και χρόνια πολλά. Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια. Πάμε για άδεια αλλαγής χρήσης απο κατάστημα σε κατοικία (ισόγειο). Στο κτήριο υπάρχει και υπόγειο που τακτοποιήθηκε με τον 4178 και θα το νομιμοποιήσουμε με την ευκαιρία της άδειας. Στο οικόπεδο υπάρχει και μία αυθαίρετη αποθήκη απο λαμαρινοκατασκευή, εμβαδού 105 τ.μ. Το πρόβλημά μας είναι το εξής: 1. Δεν μπορώ να βρω τον συνάδελφο που τακτοποίησε το υπόγειο ώστε να έχω την βεβαίωση και ο τσαπατσούλης ιδιοκτήτης δεν έχει κάποιο στοιχείο (αρ. πρωτοκόλλου κλπ). Μπορώ λέτε μέσω του ΤΕΕ κάτι να βρώ? 2. Για την αυθαίρετη αποθήκη που φτιάχτηκε το 1978 δεν βρίσκω αεροφωτογραφίες ή άλλο δημόσιο έγγραφο προ του 1983 ώστε να την βάλω στην κατηγορία 2. Μου είπε κάποιος συνάδελφος οτι με τροποποίηση του Ε9 (να δηλωθεί δλδ τώρα η αποθήκη και η χρήση της οτι φτιάχτηκε το 1978) γίνεται να αποδειχθεί η προ του 1983 κατασκευή. Η λύση αυτή μου φαίνεται απο περίεργη έως παράτυπη αλλά αφού το Ε9 είναι επίσημο, δημόσιο φορολογικό στοιχείο...(΄?) διαφορετικά θα υπαχθεί ως αυθαίρετο μεταγενέστερο του 2004, σωστά? Υπάρχει και η λύση να υπαχθεί η αποθήκη στον 4495 αλλά με την προοπτική έκδοσης άδειας υποθέτω, ώστε να μην πληρωθεί πρόστιμο. Σε αυτήν την περίπτωση η έκδοση άδειας θα είναι για "αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε κατοικία, νομιμοποίηση δηλωθέντος αυθαιρέτου στον 4178/2013 και προσθήκη αποθήκης"? Τί λέτε? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.