Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

giorgio401

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Επίσης πλέον χρειάζονται υπεύθυνες δηλώσεις από τους μαστόρους για το ημερομίσθιο ή επειδή ισχύει η συλλογική σύμβαση σταμάτησαν ;
  2. Καλημέρα , Τα ένσημα που απαιτούνται για ένα ιδιωτικό έργο στη φάση της τοιχοποιίας είναι 24 σύμφωνα με το ΙΚΑ, η πρωτη ερώτηση είναι, αυτά μπορούν να μπούνε σε 1 μόνο άτομο και τα 24 και η δεύτερη ερώτηση αν ισχύει η πρωτη, αυτός πρέπει να δηλωθεί ως τεχνίτης μόνο ή μπορεί και ως εργάτης ή βοηθος; Στην ουσία θα κολλήσει κάπου η υποβολή της απδ γιατι θεωρείται ότι η τοιχοποιία δεν μπορεί να γίνει μόνο από ένα άτομο και χρειάζεται ας πούμε τουλάχιστον ένας τεχνίτης και ένας βοηθός .
  3. Άμα σε βοηθάει αυτό που γράφει το συνημμένο είναι από το τοπογραφικό . Είναι δίπλα στα όρια οικοσμου αυτο ξέρω μόνο.
  4. Στους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί το οικόπεδο που είμαι ιδιοκτήτης έχει κομμάτι ΑΑ κατά 1/5 περίπου ,κομμάτι ΑΔ κατά 3/5 και κομμάτι ΔΔ κατά 1/5 . Πρέπει να γίνει ένσταση για να μπορεί να το οικόπεδο να είναι οικοδομήσιμο ή φτάνει το κομμάτι ΑΑ για να χτιστεί κάτι εκεί; Το συνολικό εμβαδόν είναι 3.2 στρέμματα .
  5. Η άδεια ισχύει μέχρι τέλος του 22. Στην οικοδομή δεν έχει γίνει καμια εργασία από το 13 που εκδόθηκε η άδεια ( ο φ.ο υπήρχε). Στο στάδιο τώρα φαίνεται ένας ιδιοκτήτης και το σπίτι σαν μη ηλεκτροδοτουμενο.
  6. Καλησπέρα, γίνεται να γίνει γονική παροχή και σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας σε σπίτι που δεν έχει αποπερατωθεί ακόμα και η κάτοψη της οικοδομικής άδειας το δείχνει σαν ένα ενιαίο σπίτι ή πρέπει να γίνει ενημέρωση φακέλου και αλλαγή της κάτοψης που να δείχνει δύο διαφορετικά διαμερίσματα. Συγνώμη αν δεν γίνομαι κατανοητός για οποιαδήποτε διευκρίνιση στη διάθεσή σας
  7. Σε πιλωτη που είναι προς αποπερατωση έχει βγει αμοε και το ικα έχει βγάλει 158 ένσημα εκ των οποίων τα 48 αφορούν τον οικοδομικό σκελετό και εκσκαφές οι οποίες υπάρχουν ήδη, δηλαδή έχουνε γίνει από πριν με την κατασκευή της πρώτης κατοικίας που είναι στον όροφο. Το ερώτημα είναι το ικα τα βάζει όπως και να έχει και ο μηχανικός βάση έκθεσης ζητάει να αφαιρεθούν ή είναι εξ αρχής λάθος του μηχανικού όταν έκανε την αίτηση και τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι .
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, άρα η άδεια συνεχίζει να υπάρχει στο όνομα των γονιών μου και εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε την αποπεράτωση των διαμερισμάτων και μπορεί να ολοκληρωθεί ένα από τα δύο διαμερίσματα πρώτα και να ηλεκτροδοτηθεί μόνο αυτό αν κατάλαβα καλά.
  9. Καλησπέρα, οι γονείς μου έχουνε μια πιλοτή με οικοδομή άδεια σε ισχύ που βγάζει δύο διαμερίσματα και θα μας κάνουνε γονική παροχή σε μένα και την αδερφή μου από ένα διαμέρισμα (πριν ακόμα κατασκευαστούν τα διαμερίσματα). Το ερώτημα είναι : αφου γίνει η οριζόντια ιδιοκτησία και η γονική παροχή η οικοδομική άδεια χωρίζεται και αυτή στα δύο; Όπως επίσης και ο ΑΜΟΕ που έχει βγει για το έργο είναι ένας και τα ένσημα είναι συνολικά για όλο το χώρο, άρα με κάποιο τρόπο χωρίζονται και αυτά;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.