Μετάβαση στο περιεχόμενο

barabakos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

barabakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με μηχανή. Και σεντόνι το μέτρημα όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος
  2. Διαβάζω τα 3,30 και τα 3,50 που αναφέρετε και απογοητεύομαι... Στα Γιάννινα μου ζητάνε 6 ευρώ το μέτρο (μόνο εργατικά εννοείται)
  3. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν κάποιος έχει άποψη για την εταιρία ή τον εγκαταστάτη, να μου στείλει προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να αποφύγουμε μια αντιπαράθεση εταιριών και ονομάτων στο φόρουμ. Ευχαριστώ
  4. Να 'μαι ξανά . Μία από τις προσφορές αφορά ενδοδαπέδια της Harreither (φαντάζομαι οι Γιαννιώτες ξέρουν και τον εγκαταστάτη). Επειδή δεν έχω ξανακούσει τη συγκεκριμένη φίρμα και σε ελληνικά φόρουμ δεν αναφέρεται, έχει κάποιος άποψη για την εταιρία (ή και τον εγκαταστάτη αν τον καταλάβατε; Μπορώ να τον αναφέρω σε PM). Παρεπιπτόντως, προσφέρει 15 χρόνια εγγύηση από την εταιρία και ασφαλιστικό συμβόλαιο.
  5. μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση. Θέλω προτάσεις για κάποιον εγκαταστάτη. Συγγνώμη για το μπέρδεμα
  6. Κατασκευάζω μια μεζονέτα στα Ιωάννινα και θα ήθελα να μου προτείνετε μία καλή και δοκιμασμένη εταιρία για εγκατάσταση συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Με pm ή email στο barabakos[at]hotmail[dot]com Αντιλαμβάνομαι ότι το forum δεν είναι χώρος διαφήμισης και προώθησης εταιριών οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ποστάρω σε λάθος μέρος. Σας ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.