Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΗΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΔΗΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλσπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιά διαδικασία θα ακολουθήσω για άδεια χρωματισμού όψεων πολυκατοικίας σε τετραόροφη οικοδομή με χρήση ικριωμάτων στην Αγία Παρασκευή. Ευχαρτιστώ εκ των προτέρων
  2. Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια. Είμαι και εγώ νέος μηχανικός και πραγματικά έχω βοηθηθεί αρκετά απο τις συζητήσεις που κάθομαι και διαβάζω. Ήμουν σε μια εταιρεία για 1,5 χρόνο περίπου στην κατασκευή, περισσότερο ως εργοδηγός παρά σαν μηχανικός, και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να στήσω ένα γραφείο και να ασχοληθώ με μελέτες. Χρησιμοποιώ το Fespa, χωρίς να έχω κάνει καμία πραγματική μελέτη ακόμα, και με αφορμή κάτι που διάβασα για ενισχυμένες ζώνες θα ήθελα ,να παραθέσω την ταπεινή,σχετικά με την εμπειρία μου, άποψή μου επι του θέματος. Συμφωνώ οτι η διάσταση της ενισχυμένης ζώνης ειναι εμπειρική 50-80cm ανάλογα με το άνοιγμά σου αλλά υπάρχει τρόπος προσομοίωσης στο Fespa. Τοποθετείς δοκάρι με ύψος όσο είναι το πάχος της πλάκας και πλάτος τους 50-80cm που προανέφερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις στο σημείο εκείνο ένα στοιχείο το οποίο δεν έχει ύψος (άρα δεν είναι δοκάρι!) αλλά εκεί που το έχεις τοποθετήσει θα προστεθεί επιπλέον οπλισμός και θα πάρεις μια καλή νομίζω προσομοίωση της ζώνης που θες. Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ οτι δεν λειτουργεί ως δοκάρι για να αναλάβει την ακαμψία αλλά σαν ζώνη. Αυτά είχα να πω, τα οποία και φυσικά επιδέχονται παρατηρήσεις και διορθώσεις. Σίγούρα θα επικοινωνήσω και πάλι για επιπλέον προβληματισμούς και απορίες. Ευχαριστώ για το 'χρόνο' και το 'χώρο' σας και πάλι νίωθω την ανάγκη να σας πω συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή και οτι αποτελεί σημαντικό βοήθημα για εμάς τους νέους μηχανικούς και ειδικά για εμάς που δεν έχουμε κάποιο οικείο ΄πρόσωπο ' να απευθυνθούμε για επίλυση αποριών. Αυτά για την ώρα και ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.