Μετάβαση στο περιεχόμενο

pit

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Jimmy , Το ίδιο ισχύει και για χαμηλά κτίρια. ? Συγκεκριμένα για μονοκατοικία , σε εκτός σχεδίου οικόπεδο 4,5 στεμ. Ισόγειο 117 τμ με χρήση αποθήκη και γκαράζ και όροφος 117 μέτρα. Υψος 6.5 μέτρα συν την κεραμιδοσκεπή. Εχω αφήσει εσοχή από την μεριά που δεν βλέπει στον δρόμο διαστάσεων 3.30 πλάτος επί 1.70 βάθος. Στον παραπάνω χώρο υπάρχουν παράθυρα μόνο της τουαλέτας. Ο παραπάνω χώρος προσμετράτε ?
  2. Ευχαριστώ πολύ. Ολους σας. Επιπλέον πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες
  3. Εννοείται ότι έχω ρωτήσει τον μηχανικό μου. Δεν φταίει αυτός , είναι θέμα της πολεοδομίας. Υπάρχουν τελικά χρονικά περιθώρια για να κάνει η πολεοδομία την δουλειά της ? Εστω και στα χαρτιά.
  4. Δεν είμαι μηχανικός και έχω μερικές απορίες για την διαδικασία της ΕΠΑΕ,διότι έχω καταθέσει τις μελέτες για οικοδομή εκτός σχεδίου από 15/11/08 και ακόμα περιμένω. - Υπάρχει ανώτατο χρονικό διάστημα για να περάσει μια άδεια από ΕΠΑΕ ? - Σε κάθε νομό υπάρχει μια ΕΠΑΕ ? - Οι μελέτες πρέπει να περνάνε ΕΠΑΕ με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου ? - Αν ο νομός έχει 2-3 πολεοδομίες οι συνεδριάσεις της ΕΠΑΕ είναι για όλο το νομό , και οι μελέτες που έχουν κατατεθεί στις διάφορες πολεοδομίες εξετάζονται στην ίδια συνεδρίαση ανάλογα με τον αριθμό πρωτοκόλλου τους ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.