Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gkol

Members
  • Περιεχόμενα

    70
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gkol

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Καλά ακούγονται!
  2. Καπου διαβασα οτι το cadware οταν δημιουργει 3d οι οντοτητες που παραγει ειναι γραμμες με radius..και οχι 3d αντικειμενα extruded.Ισχυει αυτο?Αν ναι τοτε μηπως περιοριζει στην παραγωγη φωτορεαλισμών απο το καθαρο Autocad αν το δώσω σε καποιον να κανει το φωτορεαλισμο που εχει μονο Autocad και εγω το 3d το χω βγάλει με cadware?
  3. Καλημέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και είναι ευχαριστο που κουβεντιαστηκε τοσο πολυ.. Πιστευω CHRIS_M οτι πρεπει να καταθεσεις μαζι με το φακελο την εκθεση αυτοψιας της πολεοδομίας και να την μνημονεύεις και στο Τοπογραφικό και στα συνοδευτικά την αίτηση για άδεια.
  4. εχετε δει τις δυνατοτητες των προγραμματων?τα δα σημερα σε παρουσιαση και μου φαινονται πολυ καλα.ειδικα απτο autoδομηση εντυπωσιασμενος.. Καποιος χρηστης να μας πει μια extra γνωμη?
  5. SBABAL σευχαριστώ για την ενημέρωση. Σε περιπτώσεις προσθηκών καθύψος και επέκτασης καλύπτει το adeia? Σε περίπτωση αλλαγής χρήσης ισογείου μόνο? Τελικά ξέρετε αν οι πολεοδομίες εχουν όλες το Civil? Σας επρηξα.
  6. Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Sabal οταν λες κανει και αμοιβες δημοσιων??Χρειαζεται κατι προσθετο να αγορασω για να εχω αυτη τη δυνατοτητα?
  7. Οταν εννοείς αυτόματες ενημερώσεις τι εννοείς? Γιατι και εγω εχω το STRAD και σκεφτομουν κατι αντιστοιχο...αλλά δεν εχω δει χρηστες για να πουν τη γνώμη τους κατά πόσο είναι χρήσιμο και αν όντως δουλεύει..
  8. Τα Winmona και Winpyro τα έχω δουλέψει και όντως είναι απλά..Δεν έχω δουλέψει όμως καποιο άλλο οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω... Πάντως ένας φίλος με έχει πρήξει, όλη η πιάτσα λέει δουλεύει με CivilTech με αυτο δουλέυουν και οι πολεοδομίες..Εχουν κάποια συμπραξη ολες οι πολεοδομίες με τη Civil?
  9. Καλημέρα, Δεν το χω ξανακούσει...Θα ρίξω καμια ματια στο Beton express..Thanx
  10. Καλημέρα, Δωρεάν πρόγραμμα δεν υπάρχει. H Lhsoftware εχει το Toixos και η Runet το Betonexpress..Δεν εχω δουλεψει με καποιο.. Καποιος συναδελφος να εχει δουλέψει με καποιο απο τα δύο?
  11. Καλημέρα, Σκέφτομαι για την αγορά του συγκεκριμένου προγραμματος για αμοιβές, ικα, θερμομονωση πυρασφαλεια κτλ... Οσον αφορα τις αμοιβές ξέρετε καποιες περιπτώσεις που το πρόγραμμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει? Μπορώ να βγάλω αμοιβές για μελέτες δημοσίων έργων? Ενημερώσεις καλές, support? Ειμαι μεταξυ insoft, ΤΟΛ , adeia, winforam...καποια προταση? Υ.Γ. Ξερω οτι το θεμα για προγραμματα αμοιβών εχει γενικα κουβεντιαστεί αλλά με ενδιαφέρουν ελλείψεις του συγκεκριμένου προγραμματος απο χρήστες που το δουλεύουν...
  12. Καλημέρα, Απο ποια υπηρεσία μπορει κανεις να μαθει τα πραγματικα ορια χειμαρρου ώστε να μετρηθεί η αποσταση του οικοπέδου, αφου περιλαμβανεται στους ορους δομησης η αποσταση αυτη?
  13. Ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω..Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να βγαζει ετοιμο το πινακάκι απο κάτω με τα σωστ'α scale.
  14. Καλησπέρα, Χρειάζομαι κάποιο προγραμμα το οποίο να του δίνω συντεταγμένες (χήy),Ζ και να μου βγάζει τη μηκοτομή όσο πιο εύκολα γίνεται..δηλ να μου ετοιμαζει το πινακάκι απο κάτω με τις αποστασεις απο αρχη, τις μεταξυ, με οριζόντια κλίμακα πχ 1:1000 και κατακόρυφη 1:100. Πολλά θέλω?
  15. Αρα ουτε αιτηση ουτε τιποτα...Γενικα για οποιαδηποτε περιπτωση ρωταω δεν εχω κατι συγκεκριμενο τωρα..Ειμαι νεος μηχανικος με αποριες! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..
  16. Καλα ρε παιδια ποτε προλαβατε & απαντησατε?!!!!!!ευχαριστω! Ναι το γνωριζα αυτο για τις πολεοδομιες...πρεπει να κανω αιτηση για να τους δω?Αντιγραφα των χαρτων μπορω να παρω?
  17. Αφου εχεις την τελεσιδικία για την ΒΙΠΑ προφανώς και δεν απαιτείται για το συγκεκριμένο οικόπεδο! Αλλά να ρωτήσω κάτι αλλο εγώ...αυτή η υπόθεση με τη δημοσίευση της βεβαίωσης του δασαρχείου σε τοπικη εφημερίδα για 2 μηνες μετα εκδοση τελεσιδικίας &μετα να μπορεσω να καταθεσω το φακελο στην Πολεοδομία, ισχύει ρε παιδιά?Εφαρμόζεται??
  18. Καλησπερα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν καπου διαθέσιμοι χάρτες πόλεων, οικισμών που να δεικνύουν τα όρια του οικισμού, της πόλης και ανά κομμάτι τους ορους δόμησης...(πινακίδες μαλλον) EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόνους. Σε παρακαλώ διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  19. Επιπεδα δικτυωματα λυνει και οχι φορεις στο χωρο. Παρατηρηση απλα για να εισαι ενημερος...χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι αξιόλογο...το θεωρώ πολύ καλό προγραμμα
  20. Καλημέρα, &εγώ που ήμουν σίγουρος ότι το τοπογραφικό αναφέρεται στις κεκλιμένες διαστάσεις και ακολουθεί την πραγματική επιφάνεια του οικοπέδου, & όχι την οριζόντια προβολή της?????
  21. Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση, Εχετε αντιμετωπίσει περίπτωση αναδασμού? Οι νέοι δρόμοι που διανοίγονται λόγω αναδασμού(πχ αποτελούν όρια αυτού) χαρακτηρίζονται αυτόματα ως αγροτικές οδοί, οπότε να υπάρχει η δυνατότητα καποιο οικόπεδο που πριν δεν είχε πρόσωπο εκεί να αποκτά πρόσωπο και να καθίσταται δυνατή η έκδοση αδείας? ή απαιτείται κάποια αλλη διαδικασία ώστε να κυρηχθούν αγροτικές οδοι? Γενικά σε ποιο ΦΕΚ αναγράφονται οι οικοδομησιμότητες μετά απο αναδασμό? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στις δημοσιεύσεις όσο και στους τίτλους των θεμάτων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  22. Παντως το Timber 4M δεν κανει συνδέσεις αλλά όπως και το Pessos επιλύει φορέα στο χώρο οπότε αό δυνατότητες ανάλυσης είναι πλήρες...Σχεδια κτλ δεν ξερω τι κανει αλλά το Woodexpress kai to Fedra εχουν το πλεονεκτημα της παραγωγής σχεδίων..
  23. Παντως το Timber 4M δεν κανει συνδέσεις αλλά όπως και το Pessos επιλύει φορέα στο χώρο οπότε αό δυνατότητες ανάλυσης είναι πλήρες...Σχεδια κτλ δεν ξερω τι κανει αλλά το Woodexpress kai to Fedra εχουν το πλεονεκτημα της παραγωγής σχεδίων..
  24. Με το STRAD και το ETABS δουλευω...έχει κάνει κανείς ανάλυση δεξαμενής σε κάποιο από τα δύο? Δώστε καμιά ιδέα γιατί ειδικά στο STRAD πρεπι να περιγράψω Γενική Κοιτόστρωση έχω την εντύπωση...θέμα μόρφωσης του μοντέλου δεξαμενής&γενικής κοιτόστρωσης είναι...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.