Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sOc

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sOc's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν το εχω εγκαταστησει ακόμα, θα αντικαταστήσω ενα παλιο siemens Βασικά θελω να λειτουργεί σε λειτουργια self learning (οσο γι αυτο το εχω ρυθμισει) και χωρις καποιο απο τα προγράματα Α Β. Θα το ρυθμισω στη λειτουργία ανεσης με 1 θερμοκρασία? Η βαθμονόμηση του αισθητηρίου θερμοκρασία πως γίνετε/ και γιατι λεει στο manual +-5 βαθμους? Εισαι ικανοποιημενος απο τη λειτουργία του?
  2. Γνωρίζει κανείς σχέτικα με τη ρύθμιση θερμοστάτη siemens rev 13 για ενδοδαπέδια θέρμανση?
  3. Μηπως γνωριζει κανεις ποσο περιπου θα κοστισει μια αποθηκη με μεταλλικο σκελετό 60m (15m x 4m) και υψος 4m, με μονοριχτη σκεπή η οποια θα εχει το βαρος φωτοβολταικων πανελ.
  4. Ποια διαδικασια - μελετες χρειαζονται γαι αδειοδοτηση βιοτεχνιας ΦΑΣΟΝ??
  5. Για σύστημα τοπικής εφαρμογης σε κουζίνα ενας πυροσβεστηρας PA 12 Kg ποσες κεφαλές καλυπτει και σε τι μήκος σωληνώσεων?
  6. Για μια μελέτη ύδρευση οικίας για πολεοδομία, μπορώ να χρησιμοποιήσω εύκαμπτους σωλήνες;
  7. Εχει να κανει με τους κανονικους προσανατολισμους? Θα ορισω w1 πχ τον βορινο προσανατολισμο και θα το δειξω και στο σχεδιο?
  8. Για τη μελέτη θερμομόνωσης το w1,w2 κτλ. έχουν πάντα τον ίδιο προσανατολισμό η το ορίζουμε εμείς?
  9. Ο χώρος είναι παιδότοπος αλλα εκτός απο το χώρο παιχνιδιών εχει και cafe(μη καπνίζοντες) τωρα για προδιαγραφές που είπες που μπορω να τις βρω?
  10. To βασικό μου ερώτημα μου ειναι τι ποσοστό νωπου αέρα θα πάρω παντα σε σχεση με τον αέρα αναροφησης τον οποιο θα ξαναχρησημοποιησω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.