Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Dionysis_mech

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. εμενα με ενδιαφερει το αναποδο, δηλαδη να γινει η απαλλοτριωση. Επισης να προσθέσω πως στο εν λόγο οικόπεδο εχει γίνει απαλλοτρίωση αφού άνοιξε δρόμος στην μέση και εχουν γίνει κανονικά πεζοδρόμια. Αλλα ειναι το ενα κομμάτι από τα δυο που προορίζετε για χώρο πρασίνου που άκομα κρατάει ο ιδιόκτητης. Επισης στο Κτηματολόγιο φαινετε στην κατοχή του δήμου
  2. Έχω μια διαμάχη με τον Δήμο, όπου υπάρχει κύρωση της ΠΕ από το 2002, αλλά δεν την εκτελεί. Εμένα με επειρεαζει άμεσα γιατί έχω τυφλό οικόπεδο με πρόσοψη σε χώρο πρασίνου, που όμως δεν έχει παραχωρηθεί από τον ιδιώτη και είναι περιφραγμένος. Έχω καταλήξει να έχω κάνει αλληλογραφία πάνω από 10 αιτήσεις σε διάρκεια πάνω από 3 χρόνια. Στην τελευταία απάντηση του δήμου μου απάντησε πως ότι εκκρεμούν κάποιες αποζημιώσεις, για επικείμενα συστατικά, καθώς και ο καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης. Εν συνεχεία ρωτάω ποτέ θα γίνει η αποζημίωση αυτών και πως θα οριστεί η τιμή μονάδας και δεν έχω πάρει απαντήσει πάνω από 5 μήνες τώρα. Έχω στείλει και στον συνήγορο του πολίτη όπου έχει στείλει στον δήμο ζητώντας κάποιο χρονοδιαγράμμα και πως είναι υποχρέωση του δήμου να προχωρήσει την διαδικασία για να βγει η τιμή μονάδας, αλλά χωρίς καμία απάντηση! What is next?
  3. Το αστείο είναι πως κατ ιδιαν δίνουν άλλες απαντήσεις και στις αιτήσεις απλά με καθυστερούν. 2 χρόνια τώρα Εγώ τους λέω απλά ότι έχω τυφλό οικόπεδο με πρόσοψη σε υποτιθέμενο χώρο πράσινου και ότι είναι περιφραγμένο και θέλω εφόσον είναι δημοτικό να απομακρύνετε τα συρματοπλέγματα για να μπαίνω σπίτι μου. Και ότι με εμπαίζουν 2 χρόνια χωρίς να μου δίνουν απάντηση. Δηλαδή τωρα δεν μπορούν απλά να μου πούνε οτι εκκρεμεί αποζημίωση για τον ταδε και οτι το οικόπεδο δεν ανήκει στον δήμο? έχουν λερωμένη την φωλία τους
  4. Τελικά μου απάντησαν. Το πορτοκαλί κομμάτι είναι μέρος του 020609? Εκεί ανάμεσα έχει ανοίξει δρόμος. Η απάντηση λέει πως απομένει αποζημίωση μόνο των επικειμένων συστατικών. Αυτά είναι τα δέντρα στου κάτω πίνακες? Επίσης λένε πως δεν έχει βγει τιμή μονάδος. Τι κάνω? Και τέλος το πορτοκαλί κομμάτι ανήκει ακόμα? ή έχει παραχώρηθει? Γιατι έχει μάντρα και συνεχίζει να καλλιεργει. Να υποθέσω πως για να έχει παραχωρήσει μέρος του οικοπέδου για τον δρόμο η αποζημίωση σε γη έχει γίνει? Τελικά εμένα το κύριο ερώτημα μου είναι σε ποιον ανήκει αυτό το πορτοκαλί κομμάτι? Έχει περιέλθει στην κατοχή του δήμου η οχι? Ειλικρινα εχω απειβδυσει. Για να παρω αυτην την απαντηση εφαγα και bullying. Δειτε τι μου ζητανε οταν απαίτησα τα εγγραφα που μου ειπατε
  5. Τωρα μολις εστειλα στον μηχανικο μου και η απαντηση ειναι οτι δεν ξερει πως να τα βρει τις αποζημιώσεις, αυτα τα ξερει ο δημος. Επειδι ειμαστε χωριο και δυσκολα βγαζεις ακρη. Αυτο που εχω μαθει ειναι πως ο εν λόγο γείτονας εχει αποζημιωθεί, αλλα δεν τον ικανοποιεί αυτο που του δίνουν. Στα προφορικά μου λεει ο δημος οτι ειναι στην φαση που προσπαθούν να τα βρουν με τον γείτονα για να του δωσουν καποιο αλλο κομματι και να περιμένω. Στα γραπτα (αιτήσεις κτλπ) τελείως αλλα πραματα. μου ζητανε μονο δικαιολογητικά και αποφευγουν να απαντησουν. (Εχω κανει 5 αιτήσεις σε ενα 6 μηνο) Τωρα εγω απο αυτα που ξερω ειναι φυσιλογικο 19 χρονια μετα την κύρωση της πραξης να υπαρχουν ακομα εκκρεμότητές? και αν ναι μεχρι ποσο μπορει να τραβαει αυτο? Απαντηση σε ερωτηση πως παει η ΠΕ, ενω με γνωριζουν (1) Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. (2) Η αναζήτηση μηχανικών, επαγγελματιών και γενικώς πάροχων υπηρεσιών δεν επιτρέπεται σε θέματα του φόρουμ. Η δημοσιευσή σου έχει τροποποιηθεί καταλλήλως. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
  6. Η αληθεια ειναι πως σε εναν μηχανικο που πηγα (η δεν μπορει να αναλαβει η δεν θελει η οντος μου λεει την αληθεια) μου λεει να κανω αγωγη κατα του δημου. Τα κτηματα εχουν περασει ολα στο κτηματολογιο. Αυτο με εντονο χρωμα ειναι να γινει χωρος πρασινου που στο κτηματολογιο ανοικει στον δημο. Το δικο μου τελιωνει στο 011. Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν γινει οι αποζημιωσεις? Και αν ναι μεχρι ποσα χρονια μπορει να παρει αυτο? Η αποφαση εκτελεσης ειναι απο το 2002. 13007/2215/13-9-2002 η οποία έχει μεταγραφεί στο Υποθηκοφυλακείο Σπάτων. Συγνωμη αν ρωταω αρλουμπες αλλα 2 χρονια τωρα τρεχω να βγαλω ακρη.
  7. Καλησπερα Έχω ένα πρόβλημα με τον δήμο, ο οποίος δεν εκτελει την πραξη εφαρμογης σχεδιου για δημιουργία χώρου πρασινου απο το 2002. Συγκεκριμένα, είμαι ιδιοκτήτης τυφλού οικοπέδου (χωρίς πρόσοψη σε δρόμο) και το οικόπεδό μου είναι δεν έχει άλλη πρόσοψη σε δρόμο παρά μόνο επί του προβλεπόμενου χώρου πρασίνου. Αν και έχει περιέλθει ήδη στην ιδιοκτησία του Δήμου, όπως φαίνεται στο κτηματολόγιο όχι μόνο δεν έχει φτιαχτεί ο προβλεπόμενος χώρος πρασίνου, αλλα το οικόπεδο είναι συρματοπλεγμένο, γεμάτο μπάζα, σκουπίδια, ενώ μέσα καλλιεργεί λαχανικά ο γείτονας. Εχω κανει αιτησεις χωρις στον δημο αλλα με γραφει πανυγυρικα. Ξερει κανεις τι δικαιωματα εχω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.