Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sotpapageo

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by sotpapageo

  1. Συνάδελφοί θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα. Φήμες λένε(!!!), πως θα ξεκινήσει μέσα στο 2010 αλλά δεν ξερω από πού θα ενημερωθούμε υπεύθυνα!!
  2. Καλησπέρα!! Επειδή το ζήτημα με αφορά άμεσα.....΄ Πριν περίπου μια βδομάδα έστειλα την αίτηση για κωδικο με mail (πρόκειται να τον χρειαστώ τις επόμενες εβδομάδες!!) Ποιό είναι το σύνηθες χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να σου στείλουν τον κωδικό του Μy TEE ?
  3. Συνάδελφοι, έψαξα τα θέματα αλλά δεν καλυφθηκα(Είμαι νέος και καταλαβαίνετε!!). Μου ζητήθηκε να κάνω αναθεώρηση άδειας για την πυροσβεστική και περιβαλλοντική μελέτη για ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Τη διαδικασία την πληροφορήθηκα, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η νόμιμη αμοιβή γι'αυτο. Βρήκα ένα σχετικό έντυπό με αμοιβές μηχανικών αλλά δεν έχει (ή δεν κατάλαβα ποιά είναι!!) αμοιβή για τις συγκεκρημένες εργασίες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Ευχαριστω..
  4. Συνάδελφοι, θα ήθελα πληροφορίες για τον τρόπο ανανέωσης της άδειας από πυροσβεστική και περιβαλλοντικό σε συνεργείο αυτοκινήτων. Δηλαδή, τι χρειαζομαι από τον πελάτη και όσον αφορά το περιβαλλοντικό , σε ποιά υπηρεσεία θα πρέπει να απευθυνθώ.. Επίσης, δεν έχω ιδέα για το πώς-πόσο κοστολογείται μια τέτοια δουλεια!! Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι ορθογραφημένοι και με τόνους.
  5. ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας....ελπιζω gio να είναι έτσι τα πράγματα!!
  6. Ακόμη και αν δεν είσαι μόνιμος ? Δηλαδη, για να το κανω πιο συγκεκρημένο, θέλω να ενταχθώ στο πρόγραμμα των νέων επιστημόνων.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω έναρξη.Από την άλλη έκανα αίτηση για μια θέση ηλεκτρολόγου μηχανικού στην εφορία αρχαιοτήτων για 8μηνη σύμβαση. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστα σε περίπυ 1 μήνα. Υπάρχει περίπτωση εμπλοκής ???
  7. Αγαπητοί συνάδελφοι, Είμαι σε φάση αναζήτησης εργασίας και έχω μερικές απορίες!!! Υπάρχει περίπτωση ενας μηχανικός να είναι ταυτόχρονα μισθωτός σε δημόσιο φορέα(με συμβαση ορισμένου χρόνου) και παράλληλα να διατηρεί τεχνικό γραφείο?
  8. Σε ευχαριστώ!!! Καταλαβαίνεις πως σαν πρωτάρης έχω αρκετές απορίες όσον αφορά την διαδικασία και το πρωτόκολλο !!!
  9. Γειά σας συνάδελφοι!!! Είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα τη βοήθεια σας... Πρόκειται να αναλάβω την ηλεκτροδότηση μιας διόροφης μονοκατοικίας, Αυτό που γνωρίζω είναι πως πρέπει να πάω πρώτα στη ΔΕΗ και να προμυθευτώ το σχετικό εντυπο στο οποίο θα πρέπει να κάνω το σκαρίφημα της κάτοψης. Η απορία μου είναι : εφόσον είναι δυο οι όροφοι (ενώνονται με εσωτερική σκάλα) πως θα πρέπει να σχεδιαστουν οι δύο κατόψεις????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.