Μετάβαση στο περιεχόμενο

menelaos123

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

menelaos123's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και ας εχει μόνιμο πυροσβεστικό συγκρότημα ; Είναι μεγάλα κτίρια αυτά που θέλω να αναλάβω (3000τ.μ)
  2. Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωριζετε, οι μηχανολόγοι Τ.Ε υπογράφουμε ενεργητική πυροπροστασία?
  3. Αφού έχω φτιάξει το φυλλο με τα αντίστοιχα σημεία, πως εμφανίζει μετά τις διαμέτρους τως σωλήνων? Πρέπει οπωσδήποτε να έχω υπολογίσει και τα ψυκτοκά φορτία?
  4. Σ ευχαριστω παρά πολύ. και μπορώ να βάλω στο μήκος του σωλήνα προσαγωγής και το μήκος της επιστροφής έτσι δεν είναι ; Για να μη κάθομαι να ξαναφτιάχνω ξεχωριστά την επιστροφή.
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα. Αγόρασα το πακέτο κλιματισμού από 4μ και με δυσκολευει. Στο φύλλο υπολογισμού , αν δεν εχω κόμβους και από την αντλία πηγαίνω σε ένα κολλεκτερ και από εκεί στα fan coils, πως θα το διατυπώσω στο φύλλο; ευχαριστω πολύ!
  6. Καλησπέρα σας συναδελφοι. Ήθελα να μου λύστε μια απορία γιατί έχω μπερδευτεί. Εμείς οι μηχανολόγοι Τ.Ε μέχρι τι ισχύ μπορούμε να υπογράψουμε στα ηλεκτρολογικά? Μόνο χαμηλή τάση?
  7. '' Οι εργοδοτικές εισφορές προκύπτουν και αυτές από τα ποσοστά του ιδιωτικού τομέα αλλά δεν επηρεάζουν τα καθαρά σου γιατί είναι επιπλέον του ποσού που κόβεις στο μπλοκάκι. Βέβαια αποτελούν και αυτές εργατικό κόστος για τον εργοδότη σου.'' Άρα ένα παράδειγμα? Με μισθό 1600 + ΦΠΑ
  8. Οκ τα 104€ Τα υπόλοιπα 210€ του εργοδότη δεν αφαιρούνται ;
  9. Οκ τα 104€ Τα υπόλοιπα 210€ του εργοδότη δεν αφαιρούνται ;
  10. Όχι απλά το λέω επειδή έχω ήδη το μπλοκάκι ανοιχτό ένα χρόνο και δεν θέλω να το κλείσω και μου έχουν αφήσει αυτή την επιλογή ή ελεύθερος επαγγελματίας είμαι στο μπλοκάκι αλλά και από το λογιστή που ρώτησα μου είπε καλύτερα ως μισθωτός με μπλοκάκι
  11. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις όμως υποθέτω ότι είναι καλύτερα ως ελεύθερος επαγγελματίας αφου πληρώνοντας τις εισφορές μου θα μου μένουν χοντρικά 1400€. Έτσι δέν είναι ;
  12. Άρα μήπως είναι καλύτερα αυτά τα 1600 + Φ.Π.Α. να τα παίρνω ως ελεύθερος επαγγελματίας και όχι ως μισθωτός μπλοκάκι;
  13. Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω το εξής.Πρόκειται να εργαστώ σε μια εταιρία ως μισθωτος με μπλοκάκι.Επειδή εχω χάσει τη μπάλα....κάθε τέλος του μήνα θα πρέπει να κόβω τιμολόγιο?Και επίσης αν γνωρίζεται πόσο θα είναι ο καθαρός μισθός.Εχω συμφωνησει 1600+ΦΠΑ Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.