Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

woover

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by woover

  1. Καλησπέρα παιδιά, Σε καφενείο που έχει μόνο μια κουζίνα υγραερίου (2 φιάλες προπανίου σε εξωτ. χώρο) με 5 εστίες και φούρνο, απαιτείται η τοποθέτηση φούσκας και ΤΣΚ wet chemical? το κτίριο είναι "υφιστάμενο". Ευχαριστώ
  2. Στο "σχεδόν ίδια" κολλάω. Γιατι στα κουφώματα των ορόφων βγαίνουν ίδια και στις γυάλινες προσόψεις σχεδόν ίδια? Μήπως χρησιμοποιείται διαφορετικός τύπος υπολογισμού?
  3. Στα κουφώματα των ορόφων τα νούμερα προκύπτουν ακριβώς ετσι όπως τα δίνει στο παράδειγμα. Στις γυάλινες προσόψεις του ισογείου γιατί δεν προκύπτουν ίδια νούμερα? Κάποιο λάθος κάνουμε εμείς ή είναι λάθος του παραδείγματος?
  4. Οκ αλλά εμένα τα νούμερα δεν μου βγαίνουν μπορείς να δώσεις αριθμητικό παράδειγμα πχ για το πρώτο κούφωμα (1,4χ5,34) πως υπολογίστηκε το εμβαδό πλαισίου (=1,49)?
  5. Ξέρει κανείς στο παράδειγμα του ΤΕΕ (με την 6οροφη οικοδομή) πως υπολογίζεται το εμβαδόν του πλαισίου και ο U των κουφωμάτων (σελ. 20 στο τεύχος αναλυτικών υπολογισμών)? Για τα κουφώματα των ορόφων δεν έχω πρόβλημα αλλά για τις γυάλινες προσόψεις δεν μπορώ να βρω πως προκύπτουν οι τιμές που δίνονται.
  6. ναι αλλα για τον υπολογισμο των θερμικών υπολογισμών θα χρησιμοποιούμε τουσ συντελεστές τησ "νεας θερμομόνωσης" ή όπως πριν
  7. Η μελέτη θέρμανσης απο εδω και πέρα θα γίνεται με τουσ νέους κανονισμούς θερμομόνωσης ή όπως γινόταν παλαιότερα?
  8. το θέμα είναι πως περνας τα κλιματολογικά στοιχεια για τις ελληνικές πολεις αφου εχει μονο για λιγες περιοχες, κατα τα αλλα ειναι αρκετα καλό αλλα χρονοβορο ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.