Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stavrosav

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stavrosav

  1. 1.5 μήνα άδεια..Επειδή δουλέουν σε μικρό νησί (οπότε οι συνθήκες είναι ζόρικες) η συμφωνία είναι αυτή..
  2. Φίλε sakati την καλύτερη δουλειά έκανες που απέριψες την πρόταση από την ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ. Εκτός από τα απαράδεκτα λεφτά που σου πρόσφεραν να ξέρετε οτι η συγκεκριμένη εταιρία έχει τους μηχανικούς της απλήρωτους εδώ και πολλούς μήνες.. Περιμένουν μπας και πάρουν κανένα έργο και ακούγεται έντονα ότι πάει για φούντο. Αν είναι να κατέβει κάποιος Εμιράτα αξίζει να ψάξει σε κάποια ξένη εταιρία..Έχω φίλο που δουλέυει σε Bελγική πολυεθνική και δουλέουν 2 μήνες και πέρνουν άδεια 1,5 με πληρωμένα εισητήρια για όπου θέλεις..
  3. Είμαι Ολλανδία εδώ και 1 χρόνο και η εμπειρία μου έδειξε ότι χωρίς τη γλώσσα είναι πολύ δύσκολο να βρεις δουλειά σαν μηχανικός. Αυτά γινόντουσαν πριν 3-4 χρόνια. Τώρα οι εταιρίες προτιμάνε πρώτα τους Ολλανδούς, μετά τους ξένους που ξέρουν τη γλώσσα και στο τέλος τους ξένους που δεν ξέρουν γλώσσα, αλλά έχουν τελιώσει εδώ κάποιο μεταπτυχιακό. Οπότε νομίζω πως κάποιος που έχει τη γενική εμπειρία μόνο απο Ελλάδα (Γιατί εδώ στα μεταπτυχιακά παίζει πολύ εξειδίκευση και για αυτό το λόγο βλέπεις και τέτοιες αγγελίες π.χ. pipe engineer) και ψάχνει δουλειά απο εκεί (χωρίς ολλανδική διεύθυνση) είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατο να βρει κάτι.
  4. Για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ψάξε στις ελλήνικές εταιρίες που δραστηροποιούνται εκεί..Π.χ. Athena,Arxirodon κλπ.. Ενα καλο site ειναι και το http://careers.bechtel.com/
  5. Φίλε μου στην Κύπρο δεν είναι αναγνωρισμένη η σχολή σου..Γνώρισα Κύπριο που τέλιωσε εδώ Δομικών έργων και μου είπε οτί στην Κύπρο είναι σαν να μην έχει τελείωσει τίποτα.Έπρεπε να κάνει ένα master για να μπορέσει να γραφτεί στο ΕΤΕΚ (Αντίστοιχο ΤΕΕ). Στην κύπρο είναι καλύτερα τα πράγματα απο οτι εδώ,αλλά και εκέι οι εταιρίες ξέρουν τι παίζει στην Ελλάδα και πολλές φορές σου πουλάνε και αυτοί τρέλα..Εγω ήμουν κάτω για συνέντευξη πριν κανά μήνα και μου πρόσφεραν για δουλειά εργοταξίου (6ήμερο-12ώρο) 1000€+σπίτι.. Για σίγουρες πληροφορίες επικοινώνησε με το ΕΤΕΚ
  6. Eννοειτε πως ειναι ξεφτιλα τα λεφτα..Το θεμα ειναι οτι παει να γινει κανονας το 700+200 επιστροφη..Αυτα μου προτειναν σε προσφατες συνεντευξεις που πηγα και αυτα παιρνουν οι περισοτεροι γνωστοι μου που πιασανε δουλεια τα τελευταια 2 χρονια.. Αυτοι αυτα δινουν και ξερουν οτι για δουλειες που δεν εχουν αναγκη την προυπηρεσια θα βγαλουν μια αγγελια και θα σκασουν μυτη απειροι ανεργοι μηχανικοι..Ε θα βρεθει καποιος που οχι 700+200 θα παρει,αλλα και λιγοτερα..Νομος προσφορας και ζητησης ειναι και στην εποχη μας που η ζητηση ειναι μεγαλη τα αφεντικα κανουν παρτυ.. Το διεκδικηστε ειναι μεγαλη κουβεντα..Οταν λες τον αλλο θελω τοσα και σου λεει κοιτα εγω προσφερω 700+200 και δεν δεχεται παζαρι τι ***** να διεκδικησεις? Οσο για την αλλη δουλεια για μενα προσωπικα δεν τιθεται θεμα ντροπης,αλλα θεμα επιβιωσης..Εκτος οτι ειναι δυσκολο στην εποχη μας να βρεις ασχετη δουλεια (εδω για πωλητης και θελει προυπηρεσια και βυσμα πολλες φορες),αυτη η δουλεια θα πληρωνεται γυρω στα 700€.Αν βαλεις τα 200 του ΤΣΜΕΔΕ που ειμαστε υποχρεωμενοι να σταζουμε καθε μηνα με 500€ εξυπακουεται οτι απλα δεν ζεις.. Μα δεν υποτιμαω εγω τον εαυτο μου..Το μεγαλυτερο ποσοστο εργοδοτων το κανουν..Και με την ανεργια στους νεους μηχανικους να χτυπαει κοκκινο τον χορο τον σερνουν αυτοι..Δεν βαζεις εσυ τους κανονες δυστυχως.. Υ.Γ.1.Αυτο το κολομπλοκακι μας εχει καταστρεψει τη ζωη.. Υ.Γ.2.Spgirl αν θελεις και δευτερο βοηθο για το κομμωτηριο σφυρα μου..
  7. Πολιτικος μηχανικος ΔΠΘ με μεταπτυχιακο απο ΑΠΘ ειμαι.. Παντως απο τον κυκλο μου τα τελευταια 2 χρονια οι μισθοι για πολιτικους μηχανικους χωρις ή με μικρη εμπειρια ειναι αυτοι..Γυρω στα 700-800 ευρω..Εδω για εργοταξιο 11ωρα-12ωρα και Σαββατο εχω ακουσει για 900-1000 ευρω.. Τις αγγελιες δεν θυμαμαι γιατι τις βρισκω συνηθως απο γραφεια διασυνδεσης που κανουν αποδελτιωση..Α τωρα που το σκεφτομαι η μια ειναι απο τεχνογραφημα σιγουρα.. Το θεμα παντως ειναι τι να κανει ενας νεος μηχανικος,οταν βγαινουν ελαχιστες αγγελιες,ειναι ανεργος πχ 6 μηνες και παντου του προσφερουν τετοια λεφτα? Θα παει..Και ας ξερει οτι ειναι εκμεταλευση..Γιατι δεν αντεχει αλλο την ανεργια θα παει και για να μαζεψει εμπειρια.. Και ας μην ακουω κατι παλιους να λενε οτι ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει..Οι βολεμενοι ας σιωπησουν στις αγιρες εποχες που ζουμε..
  8. Παντως παιδια στη Θεσσαλονικη τελευταια που πηγα σε 2 συνεντευξεις και οι 2 προσφεραν 700 το μηνα καθαρα και με την επιστροφη της παρακρατησης παει γυρω στα 900.. Και μιλαμε για δουλειες οχι οκταωρου..Συνδιασμος γραφειου-εργοταξιου με Σαββατο μεσα.. Εχουν τρελαθει τελειως..Στον εναν που του ειπα για 900 καθαρα + επιστροφη παρακρατησης μου ειπε οτι ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα.. Και εχω και 1,5 χρονο προυπηρεσια.. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.