Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

αγγελικη-κουτρα

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

αγγελικη-κουτρα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Η ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, Ο ΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ. ΗΤΟΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ (ΤΟ ΣΚΑΣΑΝ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΕΣ. ΤΟ ΤΕΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ.... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ Τα κεφαλαία απαγορεύονται στο κείμενο δημοσιεύσεων και τίτλων. Επίλεξε επεξεργασία μηνύματος και διόρθωσε. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  2. Καλή χρονιά συνάδερφοι. Έχοντας περάσει 21 χρόνια στο κατασκευαστικό τομέα στην Ελλάδα και 5 χρόνια στην Νέα Υόρκη, και μετά από πολλές διενέξεις με τα συνεργεία για κακοτεχνίες, μη παροχή προσφοράς για τα έξτρα, εκβιασμούς σε σχέση με το ΙΚΑ κι έλλειψη παροχής εγγύησης, τιμολογίων, η μειωμένη ικανότητα συνεργασίας με τις διαφορετικές ειδικότητες, αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να θεσπιστεί επιτέλους στην Ελλάδα μητρώο για όλες τις ειδικότητες του κατασκευαστικού τομέα. Δεν είναι δυνατόν οι μηχανικοί να βαρύνονται με ευθύνες για τις οποίες δεν αμείβονται αναλόγως και τα συνεργεία να αποζημιώνονται για οποία παράδοξη απαίτηση τους, πατώντας σε εκβιασμούς. Βέβαια θα πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία του πελάτη που βρίσκει πάντα τον πιο φτηνό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.