Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Katerina Voulgari Choreographer

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Katerina Voulgari Choreographer

  1. Θέλω να ρωτήσω...Έχουμε άδεια κατηγορίας 3, ήρθε ο ελεγκτής δόμησης για τον αρχικό έλεγχο και το πόρισμα ήταν να κάνουμε αναθεώρηση άδειας μέσα σε 30 μέρες, γιατί υπήρχαν κάποιες αποκλίσεις. Μετά τις αλλαγές και την αναθεώρηση που θα κάνουμε ξαναφωνάζουμε ΕΔ ή θα έρθει μόνο στον τελικό έλεγχο όταν θα τελειώσουμε το σπίτι; Ευχαριστώ!!!
  2. Δεν έχει μεταβιβαστεί εδώ και 10 μέρες...αυτό είναι το πρόβλημα μου, η ΥΔΟΜ.
  3. Καλημέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας! Μετά από 15 μήνες, βγήκε η άδεια οικοδομής μας!!!! (Λόγω Πολεοδομίας η καθυστέρηση...) Δεν μας έχουν δώσει από την Πολεοδομία Ελεγκτή Δόμησης ακόμα, δεν έχουν πατήσει ακόμα το κουμπί για να τους ενημερώσουν....έχουν περάσει 10 μέρες από τότε που ζητήσαμε. Διαβάζω ότι αυθημερόν ενημερώνει η Πολεοδομία τους ελεγκτές της περιοχής (είμαστε Ανατολική Αττική). Τι κάνω τώρα που έχω μείνει χωρίς ελεγκτή; Κάποιος τρόπος να έρθει γρήγορα; Πώς αντιμετωπίζεται αυτό; Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα, εδώ και τρεις μήνες έχει καταθέσει ο μηχανικός μας Αίτηση για όρους δόμησης (κατηγορία 3 η άδεια). Μετά από πολλές διορθώσεις μας ζητάει η Πολεοδομία Έγκριση για τα Υφιστάμενα Δέντρα από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου. Πείτε μου αυτό προβλέπεται ή επειδή υπάρχει Προσωπικό θέμα με την υπέύθυνη μας παιδεύει; Τι πρέπει τελικά να κατατεθεί για να πάρεις όρους δόμησης... Σας ευχαριστώ! 'Εγινε συγχώνευση με εδώ. Παρατήρηση. Μη ανεβάζεις ως νέα θέματα ερωτήσεις που έχεις ήδη θέσει και έχεις λάβει απάντηση. Didonis
  5. Καλησπέρα, είχα ξαναγράψει σχετικά με ένα πρόβλημα που είχα στην Πολεοδομία. Εχει κάνει ο μηχανικός μας, στην Πολεοδομία αίτηση για όρους δόμησης κατηγ. 3 ειμαστε. Μετά από ένα μήνα απάντησαν και ζήτησαν 2 υπεύθυνες δηλώσεις, μια του ιδιοκτήτη(εμένα) και μια του τοπογράφου ( ανάθεσης και ανάληψης).. Τα 'έστειλε ο μηχανικος και τωρα του ζητάει και τοπογραφικό και βεβαίωση υψομέτρων και βεβαίωση ότι δεν περνάει ρέμα από το οικόπεδο. Το οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο! Αλλά η κυρία της Πολεοδομίας είχε αναλάβει την άδεια μας, πριν από τον μηχανικό που έχουμε τώρα και μας είχε διαβεβαιώσει ότι σε 2 μήνες θα την πάρουμε!!! Πέρασν 7 και δεν είχε κάνει τίποτα!!!! Ειχαμε δώσει προκαταβολή, τέλος πάντων, πηγαμε αλλού και τώρα όλο μας μπλοκάρει. Ζητάει πράγματα που δεν χρειάζεται...Τι να κάνουμε; Κατά καιρούς, επειδή ασχολούμαι με την βραχυχρόνια μίσθωση, έχω διαβάσει πολλές κατατοπιστικές πληροφορίες στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας!!! Τι να κάνουμε; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.