Jump to content

sokbel

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About sokbel

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Πολύ καλή συνεισφορά συνάδελφε αλλά υπάρχει λάθος στο αρχείο dwg με τις στάσεις στο σύστημα του Δήμου. Τα σημεία είναι ραπορταρισμένα με αντίστροφες συν/νες (η τιμή του Υ είναι στη θέση του Χ και αντίστροφα). Τσέκαρε το.
 2. Αντιγράφω απο http://www.moto.gr (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=111614) Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ τα μέλη της αλλά και γενικότερα όλους τους οδηγούς για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο της Εγνατίας Οδού. Πιο συγκεκριμένα μετά τον κόμβο της Καβάλας (Περιοχή Αγίου Σίλα) 3,5 km προς την Θεσσαλονίκη, στην πρώτη αριστερή στροφή πριν το πρώτο τούνελ, είχε προ καιρού ανατραπεί μια νταλίκα η οποία κουβαλούσε ένα είδος λιπαντικού υγρού. Αφού απομακρύνθηκε το όχημα και «καθαρίστηκε» το οδόστρωμα το σημείο αυτό δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία… Μετά από λίγο όμως ο πρώτος μοτοσυκλετιστής που πέρασε από εκεί, έπεσε και σφηνώθηκε κάτω από τις μπαριέρες, με συνέπεια να μείνει παράλυτος από την μέση και κάτω! Ο φίλος και αδελφός μας έχει τρία παιδιά!!! Από τότε ακολούθησαν άλλες δύο πτώσεις από μοτοσυκλετιστές με διάφορα «σπασίματα» χτυπώντας και αυτοί στις μπαριέρες! ...» Αυτό το λιπαντικό όπως φαίνεται θα «ανεβαίνει» διαρκώς στην επιφάνεια του οδοστρώματος κάθε φορά που θα βρέχει ή θα έχει υγρασία, «ανανεώνοντας» διαρκώς το θανατηφόρο «έργο» της ολισθηρότητας του σημείου αυτού!!!
 3. Μήπως επανιδρύθηκε το παλιό τριγ/κο και του δόθηκαν νέες συντεταγμένες; γιατί εμένα μου κάνει για παλιό τριγωνομετρικό.
 4. Όλοι οι δίσκοι της Λένας Πλάτωνος είναι πολύ πολύ αξιόλογοι. Σου προτείνω και τον τελευταίο της το "Ημερολόγια"
 5. respect parist43! Ίσως ο πιο αγαπημένος μου ελληνικός δίσκος, αν και ήμουν πολύ μικρός όταν κυκλοφόρησε....Πολύ μπροστά απο την εποχή του, άκρως ρομαντικός πραγματικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου!
 6. Ευχαριστώ αρχικά για τις άμεσες απαντήσεις. 1. Οσο αναφορά τις άδειες περιμένω να μου τις φέρει ο πελάτης. 2. Το οικόπεδο παραχωρήθηκε αρχικά απο το υπ. γεωργίας στους γονείς των κληρονόμων 4. Δημιουργεί πρόβλημα οσο αναφορά τις πλάγιες αποστάσεις των κτιρίων.
 7. Καλημέρα συνάδελφοι.Αντιμετωπίζω την εξής υπόθεση. Κληρο-οικόπεδο παραχωρημένο το 1938 έχει άτυπα και προφορικά χωριστεί σε δύο τμήματα στο καθένα από το οποίο υφίστανται ισόγειες κατοικίες από το 1965. Οι κληρονόμοι σήμερα θέλουν να το χωρίσουν σε 2 οικόπεδα. Η πρόταση μου ήταν να γίνει κατάτμηση στο αρχικό οικόπεδο ώστε να δημιουργηθούν 2 άρτια κατά κανόνα οικόπεδα, ενώ αυτοί θέλουν να χωριστεί σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση (κατα την οποία το ένα στερείται αρτιότητας στον κανόνα) και επικαλούνται χρησικτησία ο καθένας στο κομμάτι του. Η ερώτηση μου είναι αν ένας τέτοιος ισχυρισμός περι χρησικτησίας επι τμήματος οικοπέδου ευσταθεί;
 8. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους/ες.
 9. Στην περιοχή μου υπάρχει ολόκληρο αγρόκτημα διανομής υπ. γεωργίας το οποίο είναι μετακινημένο κατα 4-5 μέτρα...ε αν πάει κάποιος να πασσαλώσει ακριβώς τη διανομή μη λαμβάνοντας υπ'οψιν την υφιστάμενη κατάσταση θα πάθει εγκεφαλικό.....
 10. Ναι ξέχασα να αναφέρω οτι πρόκειται για οικισμό <2000 κατοίκων οπότε παώ με το 181Δ/1985.
 11. Λοιπόν βρήκα αυτό στο βιβλίο του Ρωμαλιάδη: "Τα τοπογραφικά διαγράμματα στα συμβόλαια" που μάλλον απαντάει στην ερώτηση μου.....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.