Μετάβαση στο περιεχόμενο

aggelos94

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Υπάρχει κάπου αυτή η νομοθεσία; Ρωτάω επειδή μιλάω με τον πάροχό μου (Vodafone) και μου λένε άσχετα πράγματα και ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι από μεριάς τους. Είναι κάπου αναρτημένη αυτή η νομοθεσία για τους κατευθύνω;
  2. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας, Πρόσφατα ενεργοποιήθηκε η γραμμή τηλεφώνου στο μαγαζί της μητέρας μου. Το καλώδιο UTP που έφευγε από την εξωτερική μεριά του μαγαζιού προς το κουτί του ΟΤΕ ήταν κομμένο, οπότε έπρεπε να γίνει προέκταση και να συνδεθεί με το κουτί. Πέρασαν οι τεχνικοί από τον ΟΤΕ και από την Vodafone έκαναν την δουλειά τους και έφυγαν. Φωνάξαμε ηλεκτρολόγο την επομένη για να κάνει την προέκταση και την συνδεσμολογία (ξέραμε τα χρώματα από τον τεχνικό της Vodafone που πέρασε την προηγούμενη μέρα). Καθώς ο ηλεκτρολόγος κάρφωνε τις ρόκες, όταν έφτασε στον τοίχο της γειτόνισσα, αυτή βγήκε έξω και μας είπε δεν θα καρφώσετε εδώ είναι δικό μου το σπίτι και δεν τον επιτρέπω (εν τω μεταξύ από εκεί περνάνε και άλλα καλώδια τηλεφώνου αλλά και της ΔΕΗ). Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο κουτί του ΟΤΕ παρά μόνο αυτό που είναι τοποθετημένο ψηλά στον τοίχο της. Τα κτήρια μας είναι δίπλα-δίπλα οπότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος διέλευσης του καλωδίου. Εχώ ανεβάσει και μια φωτογραφία, στην οποία φαίνονται πιο ξεκάθαρα οι συνθήκες. Είναι νόμιμο αυτό που κάνει; Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Να το βάλω το καλώδιο ή θα βρω τον μπελά μου; (την έχω ικανή για μήνυση) Σκέφτηκα επίσης να μην καρφώσω στον τοίχο της τίποτα, αλλά να περάσω tire ups για να μην προκαλέσω καμιά "φθορά" Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.