Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Geo1979

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι αλλά για να είχε πει ο μηχανικός της πολεοδομίας να χωρίσουμε τον ακάλυπτο λογικά κάτι θα ήξερε. Δεν μπορεί να το είπε από μόνος του χωρίς να ισχύει σωστά;
  2. Αγαπητέ Ιάσωνα, για να μπήκα στη διαδικασία να ζητήσω γνώμη για το πρόβλημά μου σε ένα site μηχανικών, σημαίνει ότι έχω φτάσει σε δυσκολη κατάσταση. Και οποιαδήποτε συμβουλή έπαιρνα από εδώ θα ήταν μια χείρα βοηθείας πριν φτάσω σε σημείο να παίρνω όλους τους κρατικούς φορείς με τη σειρά προσπαθώντας να βρω λύση στο πρόβλημα. Τώρα αν την θεωρείς "Υψηλού επιστημονικού επιπέδου συζήτηση" συγνώμη αλλά νόμιζα ότι αυτή ήταν η χρήση του site. Να ρωτάμε και να απαντάμε.
  3. Νομίζω πως τελικά πρέπει να πάω στην πολεοδομία να δω τι γίνεται. Κάτι θα πρέπει να υπάρχει δεν μπορεί. Ένα μικρό παραθυράκι που θα βάλει τέλος σε αυτόν τον μπελά. Γνωρίζετε μήπως και αν επιτρέπεται στον ακάλυπτο χώρο να τοποθετούνται στοίβες με ξύλα;; Ή γενικώς να αποθηκεύονται πράγματα;; Δεν ειναι στην ουσία μόνο δεντροφύτευση κλπ; Και τι γίνεται στην περίπτωση που έχεις φυτέψει δέντρα ή οπωροκηπευτικά στον ακάλυπτο; Έχει δικαίωμα ο άλλος να πάει να τα μαζέψει επειδή θεωρείται κοινόχρηστος;
  4. Η πολυκατοικία είναι σε εργατικές κατοικίες. Όταν μπήκαμε στα σπίτια, πήγαμε στην πολεοδομία για τα δικαιώματα στον κήπο. Ένας μηχανικός εκεί είχε πει ότι επειδή δεν γίνεται ο ένας να καθαρίζει και ο άλλος να τον χρησιμοποιεί έτοιμο, να τον χωρίσουμε σε κομμάτια και ο καθένας να πάρει το δικό του και να το περιποιείται. Έτσι και έγινε. Οι ιδιοκτήτες τα μέτρησαν, τα χώρισαν, συμφώνησαν ποιος θα πάρει ποιο κομμάτι. Ένας ιδιοκτήτης εφόσον έκανε ο,τι ήθελε στο κομμάτι του και δεν τον ενόχλησε κανείς, πλέον επειδή προφανώς δεν τον βολευει να μεταφέρει τα ξύλα για τη σόμπα του από το δικό του κομμάτι, έχει φτιάξει μια τεράστια στοίβα στο δικό μου κι εγώ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω όπως θέλω το κομμάτι που δικαιούμαι. Με αποτέλεσμα αυτός να έχει κανονικά το δικό του κομμάτι δίπλα, και βρίσκοντας πάτημα στο ότι η συμφωνία έγινε μόνο δια στόματος μεταξύ των συνιδιοκτητών και όχι εγγράφως και λέγοντας συνέχεια ότι είναι κοινόχρηστο, να χρησιμοποιεί και το δικό μου. Κι εγώ να πρέπει να μοιράζομαι το μικρό μου μερίδιο με τα ξύλα του κυρίου ενώ το δικό του κομμάτι δίπλα κάθεται. Και εννοείται πως δεν μπορώ να πάω κι εγώ να ενοχλήσω σε κάποιο άλλο κομμάτι γιατί είναι άλλου συνιδιοκτήτη. Να σημειώσω ότι ο κύριος στο δικό του κομμάτι έχει βάλει νοητά όρια για να ξεχωρίσει από των διπλανών. Και όταν του ζήτησα να πάρει τα ξύλα του από το κομμάτι μου για να φυτέψω μου είπε δε θα φυτέψεις τίποτα και πήγε και τριπλασίασε τη στοίβα με τα ξύλα που είχε για να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα βάλει μια διακοσμητική καλαμωτή για περίφραξη γνωρίζοντας ότι δεν είναι παράνομο ή αιθαιρετο και ο κύριος με έτρεχε στην αστυνομία υπό την απειλή να πάει στην πολεοδομία για παράνομη περίφραξη αν δεν την βγάλω. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο; Ξέρει κανείς τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση; Συγνώμη για το κατεβατό αλλά ήθελα να είμαι πολύ συγκεκριμένη με το θέμα για να πάρω όσο πιο συγκεκριμένη απάντηση γίνεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.