Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Maria1992

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Η τακτοποίηση θα γίνει με βάση την κάτοψη σύστασης ή με βάση της πολεοδομίας ; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .
  2. Καλησπέρα σας , αν μπορείτε να με βοηθήσετε : Θεση στάθμευσης σε διαφορετική θέση στην οικ άδεια από ότι στην κάτοψη σύστασης . πρεπει να γίνει τακτοποίηση αυθαιρεσίας ;
  3. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας .
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . το θέμα είναι ότι η θέση βάση σύστασης στην ουσία βρίσκεται στην είσοδο του ισογείου πάρκινγκ επομένως είναι αδύνατη η εφαρμογή αυτής της θέσης . Για αυτό ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ποια από τα δυο σχέδια ισχύουν .
  5. Καλησπέρα , η ίδια θέση απεικονίζεται με βάση το σχέδιο πολεοδομίας σε μια θέση και με βάση το σχέδιο σύστασης ( το οποίο δεν έχει έγκριση πολεοδομίας ) σε άλλη θέση . Το σχέδιο πολεοδομίας προηγείται της σύστασης . Σε αυτή την περίπτωση ποιο σχέδιο ισχύει ; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  6. Καλησπέρα σας , είμαι καινούργια στο forum . Θα ήθελα όποιος μπορούσε να με βοηθήσει . Στο διαμέρισμα της μητέρας μου αναφέρει στο συμβόλαιο ως παρακολούθημα θέση πάρκινγκ στο ισόγειο με αποκλειστική χρήση . Με ιδιωτικό συμφωνητικό έχει αγοράσει θέση πάρκινγκ σε υπόγειο . Επειδή θέλει να το πουλήσει βρήκε αγοραστή ο οποίος θέλει αυτό που αναγράφει το συμβόλαιο και όχι το ιδιωτικό συμφωνητικό. Δηλαδή την θέση στο ισόγειο . Ψάχνωντας την κάτοψη στην πολεοδομία διαπίστωσα ότι η κάτοψη πολεοδομία και η κάτοψη σύστασης είναι διαφορετικές . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ; Σας ευχαριστώ πολύ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.