Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nancy Kouza

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. τα κούτελα των μπαλκονιών που χαίρονται οι ιδιοκτήτες τους δεν θεωρούνται κοινόχρηστοι ή κοινόκτητοι χώροι οπότε γιατί να πληρώσω εγώ στο υπόγειο που έχω λίγα τετραγωνικά τοίχου το κόστος ανακατασκευής των μπαλκονιών (εμφανή σίδερα, κατεστραμμένες υδροροοές κλπ) και να μην επωμιστώ μόνο το κόστος του βαψίματος των προσόψεων του διαμερίσματός μου ακόμη και το κάτω μέρος του μπαλκονιού που "με σκεπάζει"??? Το κόστος είναι τεράστιο για μένα και δεν το βρίσκω λογικό. Δεν είναι πιο λογικό να πληρώσει ο καθένας βάσει του εμβαδού των εξωτερικών του χώρων?
  2. Καλησπέρα σας, θέλουμε να βάψουμε την οικοδομή. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι: πως θα μοιραστεί το κόστος των εργασιών. Και αυτό γιατί υπάρχουν ζημιές σε κούτελα μπαλκονιών που εκεί φυσικά θα γίνει και η περισσότερη δουλειά όπως και θα χρησιμοποιηθούν σκαλωσιές. Τα υπόγεια διαμερίσματα όμως ΓΙΑΤΙ να επωμιστούν αυτό το κόστος όταν έχουν μία μικρή επιφάνεια απλής τοιχοποιίας? υπάρχει κάποιος "νόμος" που μπορούμε να ανατρέξουμε? Για να σας προλάβω το καταστατικό της οικοδομής είναι ασαφές σε αυτό το κομμάτι αν και αναφέρει ποσοστά του κάθε διαμερίσματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.