Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elpida Karantagli

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Elpida Karantagli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! ωστόσο δεν εννοώ αυτό. Την διαδικασία που περιγράψατε την κάνω κανονικά όταν λειτουργεί η πλατφόρμα. Περνάω τις συντεταγμένες σε εξελ και τις περνάω στο autocad άμεσα ως polyline. Αυτό που λέω είναι το εξής. Στην ιστοσελίδα inspire του Κτηματολογίου υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσεις όλα τα κλειστά κτηματολόγια σε μορφή shp για να τα ανοιξεις σε λογισμικό gis. Οπότε τα έχω κάνει εξαγωγή σε dxf και αναλόγως ποια περιοχή δουλεύω κάνω επιλογή της περιοχής που θέλω και αντιγραφή και paste to original coordinates. Απλά αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο για την ολοκληρωμένη κτηματογράφηση και όχι για την ανάρτηση και την προανάρτηση. Ο λόγος που ψάχνω κάτι τέτοιο είναι σε περιπτώσεις όπως χθες που όλες οι πλατφόρμες του κτηματολογίου τα παίξανε, να έχω ήδη το υπόβαθρο σε dxf και να μην το κάνω για ένα ένα το κάθε γεωτεμάχιο! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση και πάλι και συγνώμη για το κατεβατό!
  2. Καλησπέρα σας. Έχω βρει όλα τα κλειστα κτηματολόγια της Ελλάδας σε μορφή SHP. Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς πώς μπορώ να βρω το υπόβαθρο της ανάρτησης και της προανάρτησης; Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να γίνει λήψη του υποβάθρου των δασικών χαρτών (ανάρτηση του 21), σε μορφή shp ή μέσω WMS. Υπάρχει διαθέσιμη η αντίστοιχη υπηρεσία στους κυρωμένους δασικούς χάρτες αλλά χρειάζομαι την πιο πρόσφατη ανάρτηση για ένα τοπογραφικό. Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα σας, Έχω μια περίπτωση ταυτότητας για αδόμητο αγρό. Η ιδιοκτήτης έχει κάνει πληρεξούσιο στην ανηψιά για να κάνει τις διαδικασίες για συμβόλαιο. Οι ερωτήσεις μου είναι: Α. Η εξουσιοδότηση προς τον μηχανικό θα γίνει από την ιδιοκτήτρια ή με τα στοιχεία της ανηψιάς; Β. Στο σύστημα ως υπόχρεο σύμφωνα με το ΤΕΕ βάζουμε αυτόν που μεταβιβάζει. Άρα σε αυτήν την περίπτωση βάζω ως υπόχρεο την ανηψιά ή την ιδιοκτήτρια; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Καλησπέρα σας, Είμαι νέα μηχανικός και μόλις ξεκίνησα στο αντικείμενο. Θα μπορούσατε να μου πείτε πού μπορώ να βρω το βιβλίο που έχω βάλει στον τίτλο; Ευχαριστώ πολύ. Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.