Μετάβαση στο περιεχόμενο

Drenin

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Drenin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδη πολλοι απο εμας εχουν ζησει τα μεγαλα project - φουσκα που εμειναν στα ραφια και που ελπιζω να μη λησμονα ο συναδελφος apier θα προτεινα την προωθηση λιγων εργων-αγκυρα ανα περιοχη και περισσοτερα μικρομεσαια μιας και αυτα ειναι που θα τραβηξουν κοσμο για πολλα χρονια (βλεπε Ιταλια). Το οτι εχουμε ηλιο και θαλασσα δεν σημαινει οτι εχουμς μονο αυτα ουτε οτι θα τα εχουμε για παντα αν συνεχισουμε να χτιζουμε παντου σαν ηλιθιοι.
  2. Ξέρει κανείς αν εξακιλουθεί να ισχύει το επίδομα τοκετού από το ΤΣΜΕΔΕ για τοκετό σε δημόσιο νοσοκομείο? Εμείς γεννήσαμε πριν 3 μέρες και μας είπαν από το ΤΣΜΕΔΕ θεσσαλονίκης ότι ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. Ευχαριστώ,
  3. Συμπληρωματικά παραθέτω από το ΠΔ 24/85 το άρθρο περί κεραμοσκεπούς αποθήκης, όπου δεν αναφέρεται πουθενά το επιτρεπόμενο Δ. 9. Η κατασκευή λιθόκτιστης κεραμοσκεπούς αποθήκης στα καλλιεργούμενα αγροκτήματα, σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 4 του Π.Δ. 24/31-5-85 Φ.Ε.Κ. 270Δ, με επιφάνεια μέχρι δεκαπέντε τετραγωνικά (15 m2) και συνολικό ύψος με τη στέγη έως και τρία μέτρα (3,00 m) εφόσον δε γίνεται χρήση οπλισμένου σκυροδέματος στην οροφή του και κατασκευάζεται ανεξάρτητα από τυχόν υπάρχουσα κύρια οικοδομή, μια φορά για κάθε γήπεδο και μετά από έγκριση της αρμόδιας Δ/νσης Γεωργίας.
  4. Καλημέρα. Έχω γήπεδο εκτός σχεδίου στο οποίο έχει γίνει γεώτρηση (με τη σχετική άδεια). Τώρα πρέπει να φτιαχτεί ένας οικίσκος για τη στέγαση μερικών Η/Μ για δίκτυο άρδευσης. Η γεώτρηση είναι στα 3μ από το όριο του γηπέδου. Ποιο είναι το Δ για τον οικίσκο σε αυτή την περίπτωση?
  5. καλησπέρα σε όλους. α γνωρίζει καποιος περίπτωση πολ. μηχανικού ελ. επαγγελματια που να φορολογηθηκε με έσοδα -εξοδα για το 2009 κι όχι με συντελεστή?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.