Μετάβαση στο περιεχόμενο

pierre

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΝΑΞΟΣ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

pierre's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω και εγώ μία ερώτηση. Για εκτός οικισμού, μετατροπή ξενοδοχείου σε κατοικία παίζει κάτι ή είναι μόνο για εντός οικισμού?..
  2. Αυτόματο κόφτη έχει ή μόνο τα hp???????. Αν ναι και γω εκεί καταλήγω. IPF750
  3. pierre

    Canon ipf750

    κάτι άλλο αν ξέρει κανείς... Αυτόματο κόφτη έχει?..( ο IPF 750)
  4. που μπορώ να το βρώ αυτό(Ν.3766/2009 , ΦΕΚ 102/Α/1-7-09)???
  5. Νάξο βρισκεται το έργο. Στον ΕΟΤ στη Σύρο πρέπει να υπαγόμαστε... κάποιο τηλ για πληροφορίες υπάρχει?...
  6. Η άδεια έχει βγεί από πρίν σαν ξενοδοχείο. Έχω ήδη σειρά από Πολεοδομία που μου την έφερε ο Ιδιοκτήτης.. Το Ξενοδοχείο είναι εκτός Οικισμού.. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τη μοριοδότηση για τα κλειδιά θα την κάνω μόνος ή σε συννενόηση με ΕΟΤ? Ακόμα τι εννοείς πληρωμές για την έγκριση των σχεδίων?.. Γνωρίζεις κάποιο τηλ στον ΕΟΤ για περισσότερες πληροφορίες?... Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως...
  7. Είμαι νέος Μηχανικός και κάποιος πελάτης μου ανέθεσε να του συμπληρώσω το Φάκελο με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού Ε.Ο.Τ. Την Οικοδομική Άδεια στα ενοικιαζόμενα Δωμάτια του, εννοείται ότι δεν την έχω βγάλει εγώ (Οικοδομική Άδεια 2001) και μου έδωσε όλο το φάκελο με την μελέτη ( Αρχιτεκτονική-Στατική-Πυρασφάλεια). Ανέθεσα σε κάποιο Μηχανολόγο Μηχανικό τη μελέτη για τη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής(πισίνα) την Έγκριση περιβαλλοντικών όρων, και την Βεβαίωση καλής λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος του καταλύματος από τη Διεύθυνση Υγιεινής της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ή βεβαίωση σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο του δήμου από τον οικείο Ο.Τ.Α. Εγώ απ΄τη μεριά μου σαν Πολιτικός Μηχανικός τι άλλα δικαιολογητικά θα πρεπει να μαζέψω και που θα υποβάλλω το φάκελο?.. Ακόμα θα ήθελα άμα ξέρει κανείς κάποια τηλ. επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες... Ευχαριστώ
  8. Η γονική παροχή θα γίνει εξ' αδιαιρέτου και άρα και το τμήμα που θα γίνει με γονική παροχή θα είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με λιγότερη δόμηση όμως...
  9. δεν καταλαβαίνω αυτό με τα όμορα.. Δηλαδή άν δεν ήταν δίπλα στον αρχικό πωλητή θα μπορούσε να χτίσει?..
  10. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός οικισμού και ύστερα από μέτρηση έχει Εμβαδό 4800τ.μ. Συμφωνα με τη νομοθεσία εντάσεται στο διάταγμα 504Δ' δηλαδή αρτιότητα 600μ. και πρόσωπο σε δρόμο 13μ.! Μήπως κανείς έχει κάνει περίπου τέτοια κατάτμηση στο παρελθόν να ανεβάσει τον τρόπο σύνταξης του τοπογραφικού. Δηλαδή θα ονομάσω το κάθε οικόπεδο χωριστά?, θα κάνω πινακάκι με τα εμβαδά?, με το πόσα μέτρα πρόσωπο σε δρόμο έχει?..
  11. Αν π.χ. έχω οικόπεδο λίγο παραπάνω από 4 στρ. και η αρτιότητα είναι 1στρ. και 12μ. δρόμο για την κατάτμηση αφού την κάνω στο γραφείο μου θα την πάω στην πολεοδομία ή στο συμβολαιογράφο για τη σύνταξη κατ'ευθείαν του νέου συμβολαίου??
  12. Δηλαδή στην πολεοδομία δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια διαδικασία ώστε να την πάς στο συμβολαιογράφο?..
  13. Εγώ έχω μια περίπτωση 4 στρ. εντός οικισμού και θέλω να κάνω κατάτμηση. Μήπως έχει κανείς αυτόν το νόμο 690/48 γιατί είναι πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα από τη νομοθεσία?.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
  14. Συνάδελφοι , καλημέρα. Πριν 5 ημέρες έκλεισα και γω μια δουλειά αντικατάστασης στέγης 49,95τ.μ. καθώς μαζί και προσθήκη κατ' επέκταση Ισογείου 25,20τ.μ.. Είναι η πρώτη μου δουλειά, έστειλα Αρχαιολογία και τώρα ετοιμάζω το φάκελο για πολεοδομία. Με αμοιβές δεν έχω ξαναασχοληθεί, μπορει να μου πεί κάποιος περίπου πόσο θα κοστίσει η άδεια για να κάνω μια πρώτη ενημέρωση στον πελάτη μέχρι να αρχίσω να ασχολούμαι με τις αμοιβές. Εννοώ και η προσθήκη και η αντικατάσταση μαζί..???
  15. όταν έχεις ένα οικόπεδο εντός οικισμου θα πρέπει ο δρομος μπροστά απ' την ιδιοκτησία να είναι τουλάχιστον 4,00μ. Σε αντίθετη περίπτωση οι δυο συμβαλλόμενοι θα πρέπει να δώσουν τα ίδια μέτρα για δημιουργηθούν τα 4,00μ.Αφού ο άλλος έχει αφήσει αυτό που πρέπει, (αν έχει αφήσει) θα πρέπει και εσύ να παραχωρήσεις το ίδιο...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.