Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ανδρέας Ραγκούσης

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ανδρέας Ραγκούσης's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Ψάχνω ασκήσεις-σημειώσεις για το μαθημα εισαγωγη στη μηχανική των υλικών της πάτρας!αν γνωρίζει κανείς ας επικοινωνήσει με pm!ευχαριστω!
  2. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας "συναδελφοι"!!!αλλα οσον αφορα το επιθετο μου...δεν νομιζω κανεις να εγινε κατι μονο και μονο επειδη λεγοταν καπως!χρειαζεται να αγαπας αυτο που κανεις και ολα τα αλλα ερχονται... οπως ειπε και μια δεσποινις στο topic!αρα μετα απο ωριμη σκεψη καταληγω αρχιτεκτονικη πατρων!!! κανοντας σημερα μια μικρη ερευνα, τα μαθηματα που δινουν στη πατρα ειναι: α)εισαγωγη σστον αρχιτεκτονικο σχεδιασμο β)ελευθερο και γραμμικο σχεδιο γ)ιστορια της αρχιτεκτονικης και της τεχνης και θα ηθελα οσοι γνωριζουν να με ενημερωσουν για το πρωτο μαθημα! και κατι τελευταιο να μου προτεινεται τι ειδος φροντιστηρια να ακολουθησω για να εχω τα βελτιστα αποτελεσματα!!! ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!! υ.γ. φιλε γιωργο θα μπορουσες να ξεκινησεις αλλο θεμα ή τουλαχιστον καποιο που να σχετιζεται με την κυρια ιδεα του ερωτηματος σου!!!
  3. Καλησπερα σε ολους!!!με λενε ανδρεα και ειμαι στο τεταρτο ετος στο ατει πατρας στο τμημα εργων υποδομης!!σχετικα ενα τμημα με αρκετα μεγαλο βαθμο δυσκολιας!παρολ' αυτα το σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα τελειωνω(μιας και αυτη την περιοδο κανω τη πρακτικη μου) θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας σχετικα με τις αποφασεις που εχω παρει... σκεφτηκα λοιπον να δωσω κατατακτηριες στο πολιτεχνειο της πατρας στους πολιτικους μηχανικους(εδω υπαρχει ενα θεμα...εγω ειμαι απο νησι και συγκεκριμενα απο παρο...στη παρο εχουμε δικαιωμα να οικοδομουμε μεχρι 7 μετρα και σκεφτομουν αν καλυπτομουν με αρχιτεκτονικη) και αργοτερα θα μου αρεσε να το συνδιαζα με ενα μεταπτυχιακο στην ιταλια σε καποιο αρχιτεκτονικο τμημα!! ειλικρινα διαβασα αρκετα topic πριν ανοιξω καινουριο θεμα...χρειαζομαι τις αποψεις σας μιας και τα χρονικα με στενευουν λιγακι! ειναι εφικτο το ολο σκεπτικο μου;υπαρχει καποια πιο πρακτικη λυση να ακολουθησω για να αποκτησω δικαιωματα; ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.