Μετάβαση στο περιεχόμενο

sakrelaasta

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Χανιά
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

sakrelaasta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. cv98019 εννοείς σε περίπτωση που είχα δικιά μου επιχείρηση...; γιατι στην εφορία φαίνεται ότι όλα μου τα εισοδήματα είναι απο μισθο (6μηνιαιες συνεχόμενες συμβάσεις)... οποτε τώρα που δεν έχω επιχείρηση... δεν πρέπει να κάνω τίποτα ε; (οσο αναφορά το ΙΚΑ) ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΙΚΑ (ποιο; οποιοδήποτε; ) και να πάρω χαρτί που να λέει οτι ο ταδε δεν χρωστάει (και πάλι χωρις κανένα αριθμό μητρώου κλτ, μονο με το ονομά μου); και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά! (είστε και γρήγοροι)
  2. Γεια σας παιδιά, έχω διαβάσει όλο το post σε σχέση με την έναρξη, καθώς και άλλα forum. Μου έχει λοιπόν δημιουργηθεί η απορία, όταν διάβασα κάπου: "3.Θεώρηση βιβλίων και αποδείξεων στο τμήμα Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ.) της ΔΟΥ: .... Βεβαίωση εξόφλησης εισφορών ΙΚΑ. ......" Εγώ παιδιά με το που πήρα το πτυχίο μου (2007) γράφτηκα τεε/τσμεδε, και μεχρι τώρα ήμουν υπάλληλος μηχανικός οποτε είχα ασχοληθεί μονο με τσμεδε. Με το ΙΚΑ μονο ως προστατευομενο μέλος του πατέρα μου (με κάλυπτε η ασφαλεια ΙΚΑ που έχει).. ΣΥΝΕΠΩΣ: Γιατι χρειάζομαι απο το ΙΚΑ "Βεβαίωση εξόφλησης εισφορών ΙΚΑ";;; και αν πούμε οτι "οκ ειναι τυπικο", ως τι θα πάω; Με τι αριθμό μητρώου κτλ; και κάτι άλλο μικρό: Με δεδομένο ότι θα έχω παραχώρηση του σπιτιού των γονιών μου ως έδρα (αρα απο ότι κατάλαβα ούτε έλεγχο θα κάνουν), ποσο καιρό παίρνει η όλη διαδικασία; μου έχουν πει μία μέρα, αλλά.... μου φαίνεται τρελο για ελληνικό δημόσιο και μάλιστα εφορία!!! Ευχαριστώ πολύ ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.